banner108
Öne Çıkanlar Kadınlarda Arucad Anka Şampiyon.. Buse Savaşan İspanyada Birincilik Kürsüsünde.. Mustafa Sütcüye Teşekkür Plaketi.. BTM Finali 1.Lige 3.Takımı Belirleyecek.. Karşıyakada İstifa..
banner81
banner97

Bu haber kez okundu.

Cimnastik Milli Takımı’ndan, Başarılı Performans..!
banner98

KKTC Küçük Kızlar Cimnastik Milli Takımı, Türkiye Cimnastik Federasyonu tarafından İstanbul’da düzenlenen Kulüplerarası Küçük Kızlar Türkiye Şampiyonasına katıldı.

Sporcularımızın Kulüplerarası Küçük Kızlar Türkiye Şampiyonasında sergilediği performanslar dikkat çekerken, KKTC Cimnastik Federasyonu tarafından, Kulüplerarası Küçük Kızlar Türkiye Şampiyonasında elde edilen başarılarla ilgili şu açıklama yapıldı:

KKTC Milli Takımımıza girip İstanbul’da ülkemizi temsilen müsabakaya katılan sporcularımız Aslı Aslı, Defne Conkbayır, Mila Kasap, Özüm Peren Gündoğmuş ve Maya Küçükakçalı’nın göstermiş olduğu performanslar bizleri mutlu etmiştir.

Ayrıca sporcumuz Aslı Aslı, Türkiye Cimnastik Federasyonunun belirlemiş olduğu SEM Barajını geçmeyi başardı. Bu güzelliğin oluşmasında emekleri olan çocuklarımız başta olmak üzere antrenörlerimiz Mustafa Erbulut, Hasan Aksoy, İdal Çukurovalı ve Berk Aydoğan ile ailelerimizi tebrik ederiz.

Türkiye’de yarışmalara katılabilmemizin önünü açan Türkiye Cumhuriyeti büyükelçisi Metin Feyzioğlu’na, Türkiye Cumhuriyeti büyükelçiliği KKTC Spor Koordinatörü Mithat Tekçam’a, KKTC Milli Olimpiyat Komitesi Başkanı Dursun Koç ve yönetim kurulu üyelerimize, Başbakanlık Müsteşarı Hüseyin Cahitoğlu ile Spor Dairesi Müdürü Mustafa Sütçü ile emeği geçen ve destek olan herkese çok teşekkür ederiz.”

banner116
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner117

banner68

banner110

banner91

banner92

banner109

banner118

banner70

banner48

banner47

banner111

banner74

banner75