banner108
Öne Çıkanlar Ralli Satranç Ligleri Start Aldı.. Meliz Redif Eurotour Martin Cup GG
banner81
banner97

Bu haber kez okundu.

Cimnastik İçin Mağusa’da Önemli İş Birliği..!
banner98

KKTC Cimnastik Federasyonu yönetiminin, cimnastiği ülkenin her tarafına yayma çalışmaları devam ederken, başkan Hasan Sapsızoğlu ile yönetim kurulu üyesi Erçin Çoban, Mağusa’da yapılacak çalışmalar için Mağusa Spor Akademisi başkanı Ahmet Ogan ve Kuzey Haber Direktörü Süleyman Özkoç ile bir araya geldi.

Yemekli toplantı sonrasında Hasan Sapsızoğlu şu açıklamayı yaptı:

“Uzun zamandır planladığımız buluşma nihayet gerçekleşti. Mağusa bölgesinin sevilen işadamı Kuzey Haber Direktörü Süleyman Özkoç ile yine Mağusa bölgesinin önemli spor adamı Ahmet Ogan hocamızla bir buluşma gerçekleştirdik.

Onlar Mağusa’da çocuklara ve gençliğe yardım konusunda öncü isimlerdir. Bizler ise Cimnastik Federasyonu vasıtası ile geldiğimiz günden beri ayni doğrultuda ülke çocuklarına ve gençlerine hizmet etmeyi ilke edinmiş insanlar olarak Mağusa bölgesindeki çocuklarımız ve gençlerimiz için nasıl daha faydalı projeler üretebiliriz diye güzel bir görüşme gerçekleştirdik. Pek yakında çok güzel projelerle Mağusa’mıza ve oradaki çocuklarımız ve gençlerimize hizmet kalitesini artırmaya, onlarla buluşmaya karar verdik.

Özelde Mağusa’mıza genelde ise ülkemize çok güzel ve büyük katma değerler kazandıracak projelerimize hayat bulduracağız.”

banner116
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner117

banner68

banner110

banner91

banner92

banner109

banner118

banner70

banner48

banner47

banner111

banner74

banner75