banner108
Öne Çıkanlar Yıldız Adayları Kampı Yoğun Katılım ile Gerçekleşti.. Dr Salih Miroğlu Müsabakaları Yapıldı..! Dartsta Dev Adım..! Çocuklarımız Polonya Yolcusu Yunusların Başkanı Rifat Berkel..!
banner81
banner97

Bu haber kez okundu.

Çelebi’nin Binicileri Göz Doldurdu..!
banner98

Türkiye’de İstanbul Atlı Spor Kulübü’nün ev sahipliği yaptığı Türkiye Binicilik Federasyonu’nun düzenlediği Türkiye Şampiyonası engel atlama yarışmaları yapıldı. İstanbul Atlı Spor Kulübü müsabakalarına Kuzey Kıbrıs genelindeki Çelebi Atlı Spor Kulübü ve üye sporcuları katıldı.

Çelebi Atlı Spor Kulübü’nden yapılan açıklamaya göre, 14- 15 Ekim 2023 tarihlerinde İstanbul Atlı Spor Kulübü Engel Atlama Yarışmalarına tamamen kendi imkanları ve üye sporcularıyla katıldıklarını belirten Kulüp yöneticileri “Ülke genelinde ilk kez tüm zorlu şartlara rağmen kendi atlarımızı çiftlikten çıkararak İstanbul’a getirerek KKTC’yi en iyi şekilde temsil ettik. ” açıklamasında bulundular.

Çelebi Atlı Spor Kulübü’nün binicileri Nilgün Çelebi, Nerin Batıneniz, Ali Yeter Toruntay, Salih Veli, Osman Veli ve Beynur Türkoğlu atlarıyla herkesi kendilerine hayran bıraktı.

Organizasyonun 2 gündür büyük bir heyecana sahne olduğunu aktaran kulüp yöneticileri Niyazi ve Hüsnü Çelebi, “Güzel bir hafta sonu geçirdik. Çok güzel müsabakalar oldu. Müsabakalarda birçok kulüpten yüzlerce at yarıştı. Biz Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’nden kendi imkanlarımızla bir ilki gerçekleştirdik. Atlarımızı ve yetenekli sporcularımızı alarak bu güzel organizasyona katıldık, katkısı ve emeği olan herkese teşekkür ediyorum” diye konuştu.

banner116
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner117

banner68

banner110

banner91

banner92

banner109

banner118

banner70

banner48

banner47

banner111

banner74

banner75