banner108
Öne Çıkanlar arenasporkolik kktc spor Forest Karşıyaka Doğan
banner81
banner97

Bu haber kez okundu.

Burcu; “Haftaya Lig Maçlarını Başlatabiliriz”
banner98

Bilardo Federasyonu başkanı Aşkın Burcu, Koronavirüs süresince toplantılar yaptıklarını ve Bilardo’nun başlaması durumundaki açılım raporu hazırlayarak yetkililere sunduklarını belirterek “Bilardo zaten mesafeli oynanan bir oyun. Malzemeler farklı, bir tek beyaz top temaslı ve gerekirse her oyuncu değiştiğinde değişeceğiz dedi.

Burcu, devletin aldığı önlemlere ek olarak 7 kural belirlediklerini belirterek, salona girişte ellerin dezenfekte edilmesi, her maçtan sonra masanın ve topların dezenfekte edilmesi gibi kuralların yanı sıra, çiftler ligini iptal ederek teklelere çevirdiklerini vurguladı.

Burcu yaptığı açıklamada, Bilardonun da bu süreçte olumsuz etkilendiğini ve ilk yarının bitmek üzereyken pandeminin başladığını ve ligin yarım kaldığını belirterek “Avrupa Şampiyonası Nisan ayındaydı ve biz bu nedenle milli takım seçmelerimizi yapmış ve hazır durumdaydık” dedi.

Burcu, “Avrupa şampiyonası Finlandiya’da yapılacaktı. Önce iptal edildi. Daha sonra Kasım ayında Türkiye’ Antalya’ya alındı. Bu yapılabilecek en son tarihtir. Eğer yapılamazsa da 2020 Avrupa şamoiyonası yapılamamış olacak” dedi.

Avrupa Gençler Şampiyonası’nın Temmuz ayı sonunda Bulgaristan’da yapılacağını belirten Aşkın Burcu, yapılıp yapılmamama konusunun henüz netleşmediğini ve iptal edilmediğini belirterek “Bulgaristan ve dünya ülkelerinin uçuş durumuna göre ya ertelenecek ya da iptal edilecek” dedi.

banner116
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner117

banner68

banner110

banner91

banner92

banner109

banner118

banner70

banner48

banner47

banner111

banner74

banner75