banner108
Öne Çıkanlar arenasporkolik Kapanış Turnuvasında Şampiyon Gingi.. Pazarı bekliyor..! Ocak farklı kazandı..! (6-1) Hamitköy start veriyor..!
banner81
banner97

Bu haber kez okundu.

Boccede heyecan devam ediyor
banner98

Kadınlar Bocce Liglerinde 3. Ve 4. Hafta maçları dün oynanan karşılaşmalar ile devam edildi. Küçük Kaymaklı akşam çıktığı iki karşılaşmada sırası ile Girne Üniversitesi’ni ve Taşkınköy Sk’yı 9-2 ve 9-1 ‘lik skorlarla yenerek yoluna namağlup şekilde devam ediyor. Gecenin önemli maçında ise play-off hesapları yapan Yakın Doğu Üniversitesi ile Balıkesir Spor Kulubü karşılaştı. Maça hızlı başlayan Balıkesir Mürüde’nin güzel oyunuyla 4-0 öne geçmesine rağmen maçtan kopmayan YDÜ, özellikle Pembe’nin kusursuz oyunu ile önce rakibini yetişti sonrada farkı açarak maçı 9-4 kazanmasını bildi. YDÜ bu galibiyetle ligde ikinci sıraya yerleşti.Gecenin son maçında ise Balıkesir ile Taşkınköy karşılaştı. Kaybedenin play-off yarışında büyük yara alacağı karşılaşmada daha az hata yapan Taşkınköy, Gizem’in etkili oyunu ile maçı 9-5 kazanarak sezonun ilk galibiyetini aldı. Son şampiyon Balıkesir ise 3. Hafta sonunda henüz galibiyete ulaşamadı.

Erkekler erteleme maçının galibi GÜHAD
Erkekler liginin 3.hafta erteleme karşılaşmasında ise GÜHAD ile Girne Üniversitesi karşı karşıya geldi. Baştan sonra çekişme içinde karşılaşmada üçlü karşılaşmayı 8-6 GÜHAD kazanarak setlerde 1-0 öne geçti .Tekli karşılaşma ise Mustafa Oymacı’nın daha az hata yapması ile 9-7 GÜHAD üstünlüğü ile sona ererken, ikili karşılaşma da yine çok çekişmeli geçti. Seti 9-8 alan GÜHAD maçı da 3-0 alarak play-off yarışında avantaj elde ederken, Girne Üniversitesi ise henüz galibiyete ulaşamadı.


 

banner116
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner117

banner68

banner110

banner91

banner92

banner109

banner118

banner70

banner48

banner47

banner111

banner74

banner75