banner108
Öne Çıkanlar Doğan Sabrımız Taşmıştır.. Vincent Allan Yeni Boğaziçi 1.Lige Düştü.. Forest İskelede Maden Buldu.. (02)
banner81
banner97

Bu haber kez okundu.

Bocce’de dev maç YDÜ’nün
banner98

Gecenin maçında son şampiyon YDÜ ile Deniz Plaza karşı karşıya geldi. Çok çekişmeli geçen üçlü müsabakada maç uzatmaya gitti. YDÜ son hakkında sayıya girerken, Deniz Plaza oyuncusu Hakan Topal setin son vurma atışını başararak uzatmaya giden maçı 4-3 Deniz Plaza’nın kazanmasını sağladı. Tekler mücadelesine YDÜ Yenal, Deniz Plaza ise Hakan’la sahaya çıktı.

Baştan sona izleyenlere çekişmeli bir maç izleten sporcular, Yenal’ın daha az hata yapmasıyla seti YDÜ’nün 7-5 kazanmasını sağladı. İkili mücadele ise Halit zor vurma atışlarını başarı ile yaparak seti 9 – 3 maçı da 2-1 YDÜ üstünlüğe ile kazanmasında rol oynadı.

YDÜ bu sonuçlarla ligde namağlup yoluna devam ederken, Deniz Plaza ise play-off yarışında işleri zora soktu.

Gecenin diğer maçında ÖZEV rakibi Girne Üniversitesi’ni zaman zaman zorlansada 2-1 yenerken, GÜHAD da K.Kaymaklı’yı 2-1 yenerek play-off yarışına tutundu.

banner116
Anahtar Kelimeler:
Boccede Dev Maç YDÜnün
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner117

banner68

banner110

banner91

banner92

banner109

banner118

banner70

banner48

banner47

banner111

banner74

banner75