banner108
Öne Çıkanlar YDÜ Doğan Gedik yeniden görevde Cezalılar Açıklandı.. Doğan güle oynaya..! (4-0)
banner81
banner97

Bu haber kez okundu.

Bisiklet Federasyonu Kazayı Kınadı..!
banner98

Kıbrıs Türk Bisiklet Federasyonu (KTBF) Başkanı Salih Yalızat, bu sabah bisiklet sürüşü yaparken araba çarpması sonucu kaza geçiren ve ciddi şekilde yaralanan Ares Spor Kulübü triatlon sporcusu Kemal Elektrikçi’ye geçmiş olsun dileğinde bulundu ve bisikletlilerin maruz kaldığı bu tip kazalara tepki gösterdi.

Yalızat, açıklamasında yakın geçmişte Bisiklet Federasyonu sporcularından Sevim Yıldız’ın da başına bu tip bir kaza geldiğini hatırlatarak olayı kınadı ve bisikletlilerin maruz kaldığı bu tip olaylarla ilgili herkesi göreve davet etti.

Kıbrıs Türk Bisiklet Federasyonu Başkanı Salih Yalızat’ın açıklaması şu şu şekilde;

“Bu sabah gerçekleşen üzücü kaza sonrasında triatlon sporcusu olan Kemal Elektrikçi’ye geçmiş olsun diliyorum ve yaşanan kazanın bisiklet sürenler için bir son olmasını temenni ediyorum. Bizler federasyon olarak bu tip olaylarnı yaşanmaması adına her türlü girişimi yapıyoruz ve yapmaya devam edeceğiz. Yakın dönemde sporcumuz Sevim Yıldız da buna benzer bir olay yaşamıştı. Araç sürücülerinin bisikletlilere karşı yollarda daha dikkatli ve saygılı olmaları gerektiğini düşünüyorum ve bu konuda kimin üstüne düşen ne görev varsa hepsini göreve davet ediyorum. Federasyon olarak bu konularda özellikle polis teşkilatıyla istişareler de yapıyoruz. Bu olayla iligli de polis soruşturması devam ediyor. Polisimiz bu tip olaylar karşısında sürücülere daha caydırıcı cezalar sunması gerek. Başarılı sporcu Kemal Elektrikçi’nin bir an önce sağlığına kavuşup en erken zaman spor yaşantısına dönmesini umut ediyorum.

banner116
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner117

banner68

banner110

banner91

banner92

banner109

banner118

banner70

banner48

banner47

banner111

banner74

banner75