banner108
Öne Çıkanlar arenasporkolik YDÜ MTG kampa giriyor Protokol İmzalandı.. MTG
banner81
banner97

Bu haber kez okundu.

Birincilik Defne Conkbayır’ın..!
banner98

KKTC Cimnastik Federasyonu faaliyetlerine hız kesmeden devam ederken, bu kez de kulüpler arası yarışma düzenledi. KKTC Cimnastik Federasyonu tarafından düzenlenen Kulüpler Arası "Minik – Kız" Artistik Cimnastik KKTC Şampiyonası, liderimiz Dr Fazıl Küçük anısına yapıldı. Dr Fazıl Küçük Kulüpler Arası "Minik- Kız" Artistik Cimnastik KKTC Şampiyonası, KKTC Cimnastik Federasyonu Dr Fazıl Küçük Spor Salonunda düzenlendi.

Türkiye’den Türkiye Cimnastik Federasyonu hakem eğitmeni ve hakem Yeliz Ilgar’ın da katkı koyduğu yarışmada cimnastikçiler, zorlu hareketleri başarıyla yaparlarken, ortaya güzel görüntüler ortaya çıktı.

Lefkoşa Cimnastik Kulübünden Defne Conkbayır’ın 67,8 puanla birinci olduğu Dr Fazıl Küçük Kulüpler Arası "Minik- Kız" Artistik Cimnastik KKTC Şampiyonasında ilk 10'a giren sporcular Ankara’da düzenlenecek olan Artistik Cimnastik Minik Kızlar Müsabakasına KKTC Milli Takımı olarak gitmeye hak kazandılar. Şampiyonada dereceye girenlere ödülleri ise KKTC Cimnastik Federasyonu başkanı Hasan Sapsızoğlu ile Dr Fazıl Küçük’ün oğlu Mehmet Küçük tarafından verildi.

Dr Fazıl Küçük Kulüpler Arası "Minik- Kız" Artistik Cimnastik KKTC Şampiyonasında ilk 10'a giren sporcular, dereceleri ve kulüpleri şöyle:

1)Defne Conkbayır 67.8 Lefkoşa Cimnastik kulübü

2)Nida Toko 65.4. Erbulut cimnastik kulübü

3)Türkan Kılıç 58.2. Erbulut cimnastik kulübü

4)Defne Erönen 53. 9. Lefkoşa Cimnastik kulübü

5)Maya Küçükakçalı 44.4. Erbulut cimnastik kulübü

6)Eylül Bulut 43.6. Ada Cimnastik kulübü

7)Hira Nur Aydın 41.5. Ada Cimnastik Kulübü

8)Almina İsmailov 38.4. P&G cimnastik kulübü

9)Sır Mutlu 36.0. Ada Cimnastik kulübü

10)Varvara Pankratova 35.2 P&G Cimnastik kulübü

banner116
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner117

banner68

banner110

banner91

banner92

banner109

banner118

banner70

banner48

banner47

banner111

banner74

banner75