banner108
Öne Çıkanlar arenasporkolik MTGden Farklı Prova.. (41) Samet Yiğitcan Hedefim Ülkemizi Olimpiyatlarda Temsil Etmek Bostan
banner81
banner97

Bu haber kez okundu.

Bayrağımız Ukrayna’da Dalgalanacak..!
banner98

KKTC Milli boksörü Demir yumruk lakaplı Metin Turunç’un 19 Mayıs günü Ukrayna’da yapacağı müsabaka öncesi hem rakibi belli oldu; hem de resmi davet yazısı eline ulaştı.

Milli boksör Metin Turunç yaptığı açıklamada yaptıkları girişimin sonucu aldıklarını ve Ukrayna’da müsabakanın tarihinin de netlik kazandığını söyledi. 19 Mayıs’da yapılacak olan müsabaka öncesi 17 Mayıs tarihinde ülkeden ayrılacağını ifade eden Turunç, 20 Mayıs tarihinde ise ülkeye döneceğini belirtti.

Pandemi nedeniyle süreçten çok uzak kalmasına rağmen, hiç ara vermeden çalışmalarına devam ettiğini ifade eden Turunç, KKTC bayrağını birçok yerde gururla dalgalandırdığını belirtirken, bu kez adresin Ukrayna olduğunu sözlerine ekledi.

banner116
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner117

banner68

banner110

banner91

banner92

banner109

banner118

banner70

banner48

banner47

banner111

banner74

banner75