banner108
Öne Çıkanlar arenasporkolik YDÜ Euroleaugede de Zirvede..! (93-71) K-Pet PFDK Süper Kupa Kararını Açıkladı.. Abdülkadir Ömürü Açıkladı..
banner81
banner97

Bu haber kez okundu.

Basketbol Federasyonu’ndan açıklama var
banner98

Düzenlediği basın toplantısında Basketbol Federasyonu yönetiminin ‘tüzük ihlali’ yaptığı yönünde açıklamalarda bulunan Eser Taçoy ve ekibine mevcut Federasyon ‘yazılı’ açıklamada bulundu. 

Yönetim Kurulu üyesi avukat Çağda Pehlivan imzası taşıyan detaylandırılmış açıklamada ‘olağanüstü genel kurul çağrısı’ ile harekete geçen Taçoy ve ekibine tüzük hatırlatılarak yanıt verildi. 

Açıklamanın son bölümünde “30 gün içinde toplantı yapılması gerekliliği” toplamda 7 kulübün imzasıyla mümkün değildir. 

Her ne kadar geçtiğimiz günlerde basın toplantısı yaparak ve gerekse birçok kulüple birebir görüşmeler yapıp bu konuda bilgilendirmiş olsak da toplu olarak bir bildiri yapıp bu konuda bir nokta koymayı tercih ettik.

Bilmenizi isteriz ki 2022-2023 Ligleri, Olağanüstü Genel Kurul çağrısına imza atan kulüple atmayan kulüp arasında hiçbir ayrım yapılmadan, hiçbir kulüp ötekileştirilmeden, bilakis kulüplerle daha yakın ilişki içerisinde devam edecektir” ifadeleri kullanıldı.

banner116
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner117

banner68

banner110

banner91

banner92

banner109

banner118

banner70

banner48

banner47

banner111

banner74

banner75