banner108
Öne Çıkanlar Hala Sultan Türkiye İkincisi.. Deniz Plaza yenilgisiz tamamladı..! Zokou ile tatlandı..! (2-4) Kara; Kolay lokma olmadığımızı ispatlayacağız..! Mahmut
banner81
banner97

Bu haber kez okundu.

Basel-KKTOK İşbirliği Devam Edecek..!
banner98

Kuzey Kıbrıs Turing ve Otomobil Kurumu 2021 sezonunda olduğu gibi yine 2022 sezonunda da Basel Holding ile sponsorluk antlaşmasına vardı.

Buna göre 2022 yılında düzenlenecek Kuzey Kıbrıs Ralli , Sprint ve Tırmanma şampiyonaları Basel Holding ana sponsorluğunda gerçekleşecek.3 Nisan günü start alacak olan 2022 Basel Sezonu toplamda 12 yarıştan oluşacak. Polaris, GenPower,Limon, GoPro ve Basel Energy’nin de katkılarıyla organize edilecek olan 2022 Basel Holding Sezonunda ilk yarış Aslanköy de gerçekleşecek .


Açıklamalar şöyle:


Basel Holding adına Gürsu Çakaloz :

2018 yılında Otomobil sporları aşkımızı devam ettirmek için çıktığımız bu yolda, değerli halkımızın ve basın mensuplarımızın desteği ve aynı zamanda kurumumuz olan KKTOK un imkanlarıyla ülkemizi tanıtmak ve varlığımızı duyurmak için vargücümüzle çabalamaktayız.

Son günlerde yaşadığımız küresel sorunlar, ekonomik sorunlar, COVID ve Rusya savaşı gibi karabasanları halkımıza bir nebze olsun unutturabilirsek ne mutlu bizlere...

Bilindiği gibi, Polaris 1930’da kurulmuş olan bir Amerikan markasıdır. Ve markanın resmi sitesinde ABD, ( polaris.com ) bayiler arasında alfabetik olarak Türkiye'nin altında TRNC olarak yetkili satıcı ve servis olarak biz yer almaktayız. Bu, bize emeklerimizin karşılığı olarak dönmüştür. Dünya siyasetinin uygulamış olduğu bir ambargo ile karşı karşıya olan Vatanımızı gururlandırmak, bizleri de fazlası ile sevindirmiştir.

Tüm bunların hayelden gerçeğe dönüşmesini sağlayan, hedefimize koşarken daima yanmızda olan ve destek veren Sn. kurum baskanimiza, değerli sponsorlar ve Holding kurucumuz  Sn. Burak Basel’e, takım kurucuları. sürücüler ve Co- pilotlarina teşekkür eder, sonsuz şükranlarımızı sunarız.

Sizler olmasaydınız, bizler böyle bir oluşumun içinde olamazdık. Her sene söylediğim gibi  kazasız kırımsız... Bol heyecanlı bir sezon dilerim.

Başkan Tigin Kişmir: 4 Yıldır birlikte çalıştığımız Değerli Sponsorumuza layık organizasyonlar yapacağız .Gerek ülkemizde gerekse de dünyada birçok başarıya imza atmış, söz sahibi olan çok büyük bir holding ile işbirliği yapmak mutluluk vericidir. Onların sponsorluğu altında tüm faaliyetlerimizi gerçekleştirebilme imkanını bize sağlamaları mutluluğumuzu iki kat daha artırmış durumdadır. Ben bize bu imkanı sağlayan Basel Holding direktörü Burak Başel’e teşekkür ediyorum. İnşallah biz de sponsorumuza layık olacak şekilde organizasyonlar yapıp alnımızın akıyla bu işten çıkacağız. İki markanın tekrardan işbirliği içerisinde otomobil sporlarını daha ileriye taşıyacağımıza inanıyorum.”
 

Sportif Direktör Canben Özpaşa: 2022 de de Çıta yukarda olacak . Geçtiğimiz 2021 Basel Holding Şampiyonalarındaki gibi yine 2022 de de bizim için en kaliteli organizasyonları yapmak için çalışacağız. 3 Nisan da İlk yarışımızı Aslanköy de Sprint olarak gerçekleştireceğiz.Basel Holding ile çalışmaktan gurur duymaktayız ve bu yılda birlikte olduğumuz için mutluyuz.

2021 Basel Holding Kuzey Kıbrıs Ralli Şampiyonasında Deniz Fahri-Serhan Tan , Tırmanma Şampiyonasında Deniz Denner-Ömer Topçu,Sprint Şampiyonasında Rauf Denktaş-Mehmet Mişon ve Ayer Argün Ralli Kupasında ise Çağkan Bozalanlar-Hasan Odun Şampiyon olmuştular.

banner116
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner117

banner68

banner110

banner91

banner92

banner109

banner118

banner70

banner48

banner47

banner111

banner74

banner75