banner108
Öne Çıkanlar arenasporkolik MTGden Farklı Prova.. (41) Samet Yiğitcan Hedefim Ülkemizi Olimpiyatlarda Temsil Etmek Bostan
banner81
banner97

Bu haber kez okundu.

Badminton’dan Teşekkür..!
banner98

Dünyada yeni oynanmaya başlayan Air Badminton sporu, ülkemizde de İlk kez Tarsan Çiftliğin sponsorluğunda Tarsan Cup Air Badminton Turnuvası olarak düzenlenmiş ve  büyük ilgi toplamıştı. Federasyon Başkanı Sn. Fırat Deniz ile Sn. Özer Özbilen'in yaptığı görüşmede önümüzdeki yıl Air Badminton turnuvasının daha kapsamlı ve uluslararası bir organizasyon olacak şekilde yapılabilmesi konusunda uzlaşıya varıldı.

Federasyon Başkanımız Fırat Deniz ''Sporun sponsorlarla daha anlamlı, daha güçlü ve daha renkli olduğunu belirterek Tarsan Çiftlik, Acapulco Otel ve Sn. Özer Özbilen'e teşekkür ederiz.'' dedi. Acapulco Otel Satış ve Pazarlama Müdürü Özbilen ise Badminton Federasyonuna ve dolayısı ile Air Badminton sporuna katkılarının devam edeceğini belirtti. İlk kez ülkemizde düzenlenen Air Badminton Turnuvasına sponsor olmaktan dolayı mutlu olduklarını belirten Özbilen, Badminton Federasyonu Başkanı Fırat Deniz ile yönetim kurulunu düzenledikleri güzel organizasyondan dolayı tebrik etti ve bundan sonraki çalışmalarında başarılar diledi.

banner116
Anahtar Kelimeler:
Badmintondan Teşekkür..
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner117

banner68

banner110

banner91

banner92

banner109

banner118

banner70

banner48

banner47

banner111

banner74

banner75