banner108
Öne Çıkanlar arenasporkolik kktc spor Forest Karşıyaka Doğan
banner81
banner97

Bu haber kez okundu.

Badmintoncularımız başarılı döndü
banner98

25 Kasım 2022 tarihinde Ankara Olimpiyat Hazırlık Merkezinde başlayan U17 Türkiye Badminton Şampiyonası’nda 4 bayan 5 erkek sporcuyla mücadele eden milli takımımız  adaya mutlu döndü. 
5 gün boyunca mücadele eden sporcularımız toplam 22 galibiyet almayı başarırken 4 sporcumuz da Ana Tabloya kalma başarısı gösterdi. 
Tek Bayanlar Kategorisi’nde Nehir Deniz ile Tek Erkekler Kategorisi’nde Salih Öztürk Ana Tabloya kalma başarısı gösterirken, Çift Erkekler Kategorisi’nde de Emre Erçelik ve Hüseyin Şahali ilk kez Ana Tabloya kalma başarısı gösterdiler. 

Başkan Deniz “başarılarımız her geçen gün artmaya devam edecektir”  
U17 Milli Takımının göstermiş olduğu performanstan memnun olduğunu belirten Federasyon Başkanı Fırat Deniz, “tüm sporcularımızın ve Antrenör Ali Kandulu'nun başarılarını kutlarken, Milli Takıma forma sponsorluk  desteği veren Modda Direktörü Murat Tenekeci'ye de teşekkür ediyorum” dedi.
Antrenör Ali Kandulu da yaptığı açıklamada, turnuvanın çok verimli geçtiğini, sporcuların gün geçtikçe başarılarının arttığını görmenin mutluluk verici olduğunu belirtti.

 

banner116
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner117

banner68

banner110

banner91

banner92

banner109

banner118

banner70

banner48

banner47

banner111

banner74

banner75