banner108
Öne Çıkanlar Kadınlarda Arucad Anka Şampiyon.. Buse Savaşan İspanyada Birincilik Kürsüsünde.. Mustafa Sütcüye Teşekkür Plaketi.. Dünya Şampiyonasına kötü başladı..! Gabira
banner81
banner97

Bu haber kez okundu.

Badmintoncular Samsun’da Deneyim Kazandı..!
banner98

Türkiye’nin Samsun ilinde düzenlenen U19 Türkiye Badminton Şampiyonası’nda mücadele eden badmintoncularımız adaya dönüyor.

U19 Türkiye Badminton Şampiyonası’nda 5 kız ve 4 erkek sporcuyla katılım gösteren takımımız 3 gün boyunca 650 sporcunun yer aldığı şampiyonada 10 galibiyet aldılar.

Federasyon başkanı Fırat Deniz, 11-15 Kasım 2023 tarihinde Samsun’da başlayan turnuvada mücadele eden sporcularımız Hüseyin Şahali, Emre Erçelik, Marko D. Lesinger, Binyamin Shahbaz, Belin Teksan, Tamara Hürdeniz, Sevimnaz Çiftlikağası, Rabia Kadiroğulları ve Nehir Deniz’e verdikleri mücadeleden dolayı teşekkür etti.

Deniz, Badminton U19 takımının ana sponsoru Modda Cosmetics Direktörü Murat Tenekeci’ye de teşekkür etti.

Samsun’da çok iyi ağırlandıklarını, çok güzel anılar biriktirdiklerini belirten başkan Deniz, turnuvada Türkiye Badminton Federasyonu Başkanı Ercan Yıldız ve yönetim kurulu ile toplantılar yaptıklarını ve Türkiye’nin her zaman federasyonumuza destek olduğunun altını çizdi.

Kafilemizle Samsun’dan ayrılmadan anı fotoğrafı çektiren Türkiye Badminton Federasyonu Başkanı Ercan Yıldız da kafilemizi ağırlamaktan dolayı memnun olduklarını belirtti.

banner116
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner117

banner68

banner110

banner91

banner92

banner109

banner118

banner70

banner48

banner47

banner111

banner74

banner75