banner108
Öne Çıkanlar Yalova Mormenekşe Çağoğlu Amaara Gaziverende.. Düzdabanın Dilekçesini Reddetti.. Okullar Oklarını Hedefe Attı..
banner81
banner97

Bu haber kez okundu.

Avcı ve Edizer, Dünya Şampiyonasında..!
banner98

Bu önemli yarışmada, ülkemiz uluslararası hakemi Süleyman Halilibrahim de baş hakem olarak görev alacak.

Sporcularımızın podyuma KKTC adına çıkacak olmaları ve uluslararası hakemimizin de baş hakem olarak görev alacak olması ülkemiz adına büyük bir gurur yaşatacak.

Aynı zamanda W.A.F Universe KKTC Başkanı olan Süleyman Halilibrahim şmapiyona ile ilgili yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı;

“W.A.F Universe Dünya Şampiyonası’nda KKTC’nin adını en iyi şekilde duyuracak olan Salahi Avcı ve Berke Edizer’e, başarılar dilerim. Onların başarısı, KKTC’nin spor alanındaki potansiyelini ve yeteneklerini bir kez daha göstererek, ülkemizin adını dünya çapında duyuracaktır. Sporcularımıza, antrenörlerimize ve destekçilerimize teşekkür ederim. Hep birlikte, KKTC’nin adını dünya sahnesinde gururla temsil edeceğimize olan inancımız tamdır.’’

banner116
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner117

banner68

banner110

banner91

banner92

banner109

banner118

banner70

banner48

banner47

banner111

banner74

banner75