banner108
Öne Çıkanlar Babutsalar sahaya iniyor..! Serbest transferde son gün B Lisans Kursu 13 Haziranda..! Raif Klasik Sergisi Alptürk Anısına Yapılıyor..
banner81
banner97

Bu haber kez okundu.

Atletizmde Eğitimler Başlıyor..!
banner98

İlk olarak Çocuk Atletizmi ve Çocuk Koruma Programına yönelik panel, ardından Antrenör Gelişim Semineri ile 1 ve 2. Kademe Antrenörlük Kursları düzenlenecek. Ayrıca yeni hakemlerin yetiştirilmesi ve mevcut hakemlerin bilgilerinin güncellenmesi hedeflenen Hakem Kursu da gerçekleştirilecek.

Çocuk Atletizmi paneli 8 Nisan’da

Ferhat Sakallı başkanlığında Şubat ayında göreve gelen Atletizm Federasyonu Yönetim Kurulu ilk olarak 8 Nisan’da Çocuk Atletizmi ve Çocuk Koruma Programına yönelik panel düzenlenecek. Atatürk Kongre Merkezi’nde yer alacak olan panel saat 9.30’da başlayacak. Söz konusu panel düzenlenecek gelişim semineri öncesinde büyük önem arz ediyor.

Antrenör Gelişim Semineri 15 Nisan’da

Gerçekleştirilecek panelin ardından 15 Nisan Cuma günü Antrenör Gelişim Semineri düzenlenecek. Atatürk Kongre Merkezi’nde yapılacak olan seminer saat 9.30’da başlayacak.

Antrenörlük Kursu 18-30 Nisan’da

Yeni antrenörlerin yetiştirilmesi ve mevcut antrenörlerin gelişiminin amaçlandığı 1 ve 2. Kademe Antrenörlük Kursu ise 18-30 Nisan tarihleri arasında gerçekleştirilecek. Söz konusu kursta teorik dersler online, uygulamalı derslerin ise yüz yüze yapılacak.

Hakem Kursu 18-21 Nisan’da

Yeni hakemlerin yetiştirilmesi ve mevcut hakemlerin bilgilerini tazelemesi açısından önem taşıyan Hakem Kursu ise 18-21 Nisan tarihlerinde gerçekleştirilecek. Kursta eğitmen olarak Cengiz Çiçek ve Halil Oğuz görev alacak.

Kayıtlar devam ediyor

KKTC Atletizm Federasyonu tarafından organize edilen panel, eğitim ve gelişim seminerlerine kayıt ve bilgi almak için federasyon sekreteri Aslı Aksın’a 0533 872 83 33 numaralı telefonla irtibat kurulabileceği belirtildi. Ayrıca federasyonun kktcatletizmfederasyonu@gmail.com mail adresi ile iletişim kurulabileceği duyurulan açıklamada ön kayıt için federasyonun www.ktaf.org.tr adresinden form doldurulabileceği de belirtildi.

banner116
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner117

banner68

banner110

banner91

banner92

banner109

banner118

banner70

banner48

banner47

banner111

banner74

banner75