banner108
Öne Çıkanlar arenasporkolik kktc spor Babutsalar sahaya iniyor..! Gençlerbirliği Yönetiminden Sadıkoğluna Ziyaret.. TürkiyeLetonya Maçına Seyirci Alınacak..
banner81
banner97

Bu haber kez okundu.

Atatürk Anısına 140 KM Sürdüler..!
banner98

“ATAM İZİNDEYİZ

10 Kasım dolayısıyla geçen yıl BSD Cycling Team 4 günde 500 km İstanbul dan başlayan ve Ankara Anıtkabirde sona eren sürüşle takım olarak ilklere imza atılmıştı .

Bu yol Atamızın anısına Dipkarpazdan başlayan Lefkoşa ,Girne Kapısında ;Atatürk büstüne saygı duruşu çelenk konması ile son buldu .140km lik parkur BSD Cycling Team in büyük bir coşkusuyla gerçekleşti .Rüzgara rağmen beklenen saatten bir saat daha erken tamamlanan ve son 2km de tüm BSD takımın büste kadar eşlik etmesi de ayrı bir çoşku yarattı . İlk defa gerçekleşen bu organizasyonda ;

Polis Genel Müdürlüğümüze ,

Gençlik Dairesi Müdürümüz Sayın Hasan Eren e , TAK Ajans a

Ve Organizasyonun hazırlanmasında emeği geçen dernek YÖNETİM KURULUM a çok teşekkürler .

BSD Cycling Team ilklerin takımı dır .

Atamızın yolunda ; Bu anlamlı sürüşe katılıp disiplinli bir şekilde ve takım ruhuyla davranan ve katkı koyan ,destekleyen siz Sevgili Bisiklet Severlerimizi canı gönülden kutluyorum .Biz Kocaman Bir AİLEYİZ’’

banner116
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner117

banner68

banner110

banner91

banner92

banner109

banner118

banner70

banner48

banner47

banner111

banner74

banner75