banner108
Öne Çıkanlar arenasporkolik YDÜ Doğan GG Gedik yeniden görevde
banner81
banner97

Bu haber kez okundu.

Arhan, Dünya Şampiyonası’na Slot Kazandı..!
banner98

Yüzme-bisiklet ve koşu parkurlarının arka arkaya geçildiği triatlon sporunun en zorlu ikinci mesafe yarışı olan Orta Mesafe Triatlon yarışının yapıldığı Almanya Kraichgau’da ülkemizde Ares Spor Kulübü sporcuları Hüseyin Arhan ile Deniz Kalıbcıoğlu da mücadele etti. Ironman organizasyonu olan Kraichgau 70.3 yarışında Hüseyin Arhan ve Deniz Kalıbcıoğlu mutlu sona ulaşmayı başardı. Ares Spor Kulübü’nden Cem Dağdelen’in geçtiğimiz hafta Ironman Lanzarote’de kariyerinin 12’nci IRONMAN zaferine ulaşmasının ardından Pazar günü de Almanya’da “IRONMAN 70.3 KRAICHGAU” yarışında Hüseyin Arhan ve Deniz Kalıbcıoğlu Half Ironman mutluluğu yaşamış oldu.

Almanya’da Ironman 70.3 Kraichgau şampiyonasında 1.9 kilometre yüzen, 90 kilometre bisiklet süren ve 21.1 kilometre koşarak finişe ulaşan sporcular Hüseyin Arhan ve Deniz Kalıbcıoğlu kariyerlerine yeni bir ironman zaferi daha eklemiş oldular. Almanya’da IRONMAN 70.3 KRAICHGAU yarışmasında Hüseyin Arhan 5 saat 27 dakika 20 saniyede finişe ulaşırken, Deniz Kalıbcıoğlu 6 saat 14 dakika 3 saniyede finiş çizgisini geçmeyi başardı.

HÜSEYİN ARHAN SLOT KAZANDI

Almanya’daki “IRONMAN 70.3 KRAICHGAU” yarışında 5:27:20’lik derecesi ile Eylül 2018’de Güney Afrika’da yapılacak Ironman Dünya Şampiyonası’na slot alma hakkı kazanan Hüseyin Arhan, Cem Dağdelen ile birlikte Dünya Şampiyonası’nda mücadele edecek ilk Kıbrıslı Türk sporcular olacak. Geçtiğimiz yıl Türkiye’deki half ironman yarışında elde ettiği derece ile Güney Afrika’ya slot kazanan Cem Dağdelen’in ardından, Hüseyin Arhan’ın da Pazar günü Almanya’da slot hakkı kazanması ile Ares Spor Kulübü’nden 2 triatlet Eylül 2018’de Güney Afrika’da Ironman Dünya Şampiyonası’nda mücadele edecek bir ilke imza atacaklar.

banner116
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner117

banner68

banner110

banner91

banner92

banner109

banner118

banner70

banner48

banner47

banner111

banner74

banner75