banner108
Öne Çıkanlar Hala Sultan Türkiye İkincisi.. Mesarya onaylandı Deniz Plaza yenilgisiz tamamladı..! Zokou ile tatlandı..! (2-4) Kara; Kolay lokma olmadığımızı ispatlayacağız..!
banner81
banner97

Bu haber kez okundu.

Anlamlı Turnuvayı Coşkuner Kazandı..!
banner98

Thalassaemia Derneği yararına, Lefkoşa Darts Birliğinin organize ettiği, darts turnuvası 26 dartsçının katılımı ile yapıldı. Gerçekleştirilen turnuvada şampiyon Erkan Coşkuner, ikinci Elmas Çocuk, üçüncü Hüseyin Moda, dördüncü Derviş Çocuk oldu. Turnuva açılışında bir de konuşma yapan Thalassaemia Dernek yöneticisi Şefik Dereli Lefkoşa Darts Birliğine ve başkanı Turgut Çalıcı’ya teşekkür etti. Lefkoşa Darts Birliği başkanı Turgut Çalıcı turnuvada katılım ve yapılan bağışlardan elde edilen gelirin tümünü Thalassaemia Derneği başkanı Şefik Dereli’ye taktim etti.

Organize edilen turnuvada ise yan ödüller şöyle oluştu:

En az darts’ta bitiren: Sadık Örel

En yüksek sayı atan: Tamer Kaya

En yüksek sayıdan bitiren: Erkan Coşkuner

banner116
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner117

banner68

banner110

banner91

banner92

banner109

banner118

banner70

banner48

banner47

banner111

banner74

banner75