banner108
Öne Çıkanlar Yalova Mormenekşe Çağoğlu Amaara Gaziverende.. Düzdabanın Dilekçesini Reddetti.. Okullar Oklarını Hedefe Attı..
banner81
banner97

Bu haber kez okundu.

Alperen Ringe Çıktı..!
banner98

Dubai Media City’de gerçekleşen organizasyona katılma hakkı kazanarak şampiyonluk maçına çıkan Alperen Birinci, ilk yurt dışı müsabakasına katıldığını belirterek, “Dubai de yapmış olduğum karşılaşma kariyer planımın ilk ayağıydı, hedefim daha büyük organizasyonlara katılarak ülkemizi temsil edip her platformda KKTC’nin adını duyurmak” dedi.

1999 doğumlu olan Alperen Birinci boks hayatına antrenör Yunus Kurbanov’un yanında başladı. Hafif ağır sıklet (80Kg), süper orta sıklet (75Kg) ve orta sıklet (70Kg) kategorilerinde maçlara çıktı.

Mixed Martial Arts (MMA) alanında da çalışmalarını sürdüren Birinci, gelecekte bu kategorideki maçlara çıkmayı da hedefliyor.

banner116
Anahtar Kelimeler:
Alperen Ringe Çıktı..
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner117

banner68

banner110

banner91

banner92

banner109

banner118

banner70

banner48

banner47

banner111

banner74

banner75