banner108
Öne Çıkanlar arenasporkolik kktc spor Babutsalar sahaya iniyor..! Gençlerbirliği Yönetiminden Sadıkoğluna Ziyaret.. TürkiyeLetonya Maçına Seyirci Alınacak..
banner81
banner97

Bu haber kez okundu.

5 Yarışlık Drift Takvimi Açıklandı..!
banner98

Covid-19 kısıtlamalarının esnetilmeye başlamasıyla kulüplerimiz 2021 taslak takvimlerini açıklamaya devam ediyor.

Kuzey Kıbrıs Otomobil Kulübü ile Drift NEU da 2021 sezonunda gerçekleştirmeyi planladığı 5 yarışlık taslak takvimini açıkladı. Geçtiğimiz sezon pandemi nedeniyle drift yarışları yapılamamıştı. Bu sezon 3 hafta sonuna yayılmış şekilde 5 yarış organize edilmesi planlıyor. Yapılacak olan uygulamaya göre bu sezon 1 hafta sonunda 2 yarış yapılarak hakemlerin de Avrupa’dan gelmesi sağlanacak.

Buna göre sezonun ilk yarışı 17 Temmuz Cumartesi günü, ikinci yarış ise 18 Temmuz Pazar günü yapılacak. Bir sonraki yarış hafta sonu ise 11-12 Eylül hafta sonunda olacak. Böylece 2 hafta sonunda 4 yarış tamamlanmış olacak. Sezonun finali ise 23-24 Ekim tarihleri arasında yapılacak. Bu tarihler, Bakanlar Kurulu’nun alacağı açılım kararlarına bağlı olarak netleşecek ve tüm kulüp başkanlarının yapacağı toplantının ardından resmiyet kazanacak. Ayrıca pandeminin seyrine göre kulübün erteleme hakkı da saklı tutuluyor.

banner116
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner117

banner68

banner110

banner91

banner92

banner109

banner118

banner70

banner48

banner47

banner111

banner74

banner75