banner108
Öne Çıkanlar arenasporkolik kktc spor Babutsalar sahaya iniyor..! Gençlerbirliği Yönetiminden Sadıkoğluna Ziyaret.. TürkiyeLetonya Maçına Seyirci Alınacak..
banner81
banner97

Bu haber kez okundu.

46 Yıl Sonra Maraş’ta Yarıştılar..!
banner98

KKTC Su Sporları Federasyonu tarafından Maraş sahilinde yer alan Millet Bahçesi’nde iki kategoride düzenlenen yarışmada dereceye girenlere ödülleri verildi.

20 Temmuz Barış ve Özgürlük Bayramı dolayısıyla düzenlenen maratona 72 sporcu katıldı. Küçüklerin 1500 ve büyüklerin de 3 bin metrede yarıştığı yarışmanın ödül törenine, Cumhurbaşkanı Ersin Tatar, Başbakan Ersan Saner, Güvenlik Kuvvetleri Komutanı Tümgeneral Zorlu Topaloğlu, Gazimağusa Belediye Başkanı İsmail Arter ve diğer yetkililer katıldı.

Yeşilyurt: Hedefimiz yarışmayı uluslararası hale getirmek

Su Sporları Federasyonu Başkanı Ender Yeşilyurt ödül töreninde yaptığı konuşmada, organizasyonun Maraş’ta gerçekleşmesine katkı koyan ve destek veren herkese teşekkür etti.

Bundan sonraki hedeflerinin yarışmayı uluslararası hale getirmek olduğunu ifade eden Yeşilyurt, törende, Türkiye şampiyonasına katılmayı başaran 8 sporcuyu da tanıttı.

Arıklı: Gençlerimiz ne kadar başarılı olabileceklerini gösterdiler

Spordan sorumlu Başbakan Yardımcısı Ekonomi ve Enerji Bakanı Erhan Arıklı da, Kıbrıs Türk gençliğinin önündeki engeller izolasyonlar kaldırıldığında ne kadar başarılı olabileceğini gösterdiğini işaret etti.

Saner: İzolasyonlar insanlık dışı

Başbakan Ersan Saner de, Maraş’ta güzel bir ortamda düzenlenen yarışmaya katılan tüm sporcuları tebrik ederek, ortaya koydukları iki egemen eşit devlet tezi yanında ezber bozan politikalar sayesinde bugün burada bu güzel etkinliğin düzenlenebildiğine işaret etti.

Türkiye’de şampiyonaya katılacak sporcuları da kutlayan Saner, izolasyonların insanlık dışı olduğunu ifade etti, Hükümet olarak spor branşlarının gelişmesi için her zaman sporun yanında olduklarını kaydetti.

Tatar: Spora destek vermeye devam edeceğiz

Cumhurbaşkanı Ersin Tatar da, güzel bir günde, Maraş’ın güzel sahilinde düzenlenen etkinliğe katılan tüm sporcuları tebrik etti.

Her platformda bu haksızlığı dile getirdiklerini ifade eden Tatar, “Önemli olan yılmamak, pes etmemek. Çünkü en doğal insan hakkımızı istiyoruz” dedi.

Ada ülkesi olarak yüzme etkinliklerinin desteklenmesi ve geliştirilmesi gerektiğini ifade eden Tatar, spora destek vermeye devam edeceklerini söyledi.

banner116
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner117

banner68

banner110

banner91

banner92

banner109

banner118

banner70

banner48

banner47

banner111

banner74

banner75