banner108
Öne Çıkanlar arenasporkolik Şampiyon 1.Piyade Alayı KKTC SPOR MANŞETLERİ Hala Sultan Türkiye İkincisi.. Salonda Çalıştı..
banner81
banner97

Bu haber kez okundu.

2021 Basel, Hamitköy'de Start Alıyor..!
banner98

Hamitköy baraj ve Hamitköy çevre yolundan takip edilecek güzergahın , servis alanı da yine çevre yolu üzerine kurulacak. 2021 Kuzey Kıbrıs Ralli Şampiyonası öncesi son test olarak görülen yarışa ilgi artarak devam ediyor.

Yarın 13:00’te başlayacak

Basel Holding ana sponsorluğunda gerçekleşecek, Karaoğlan Oto Servis Hamitköy Ralli Sprint 'e 19 ekip kayıt yaptırdı. Oldukça çekişmeli geçmesi beklenen yarışta 5 adet R5 aracı da güne renk katacaklar. 2019 Sprint Cup şampiyonu Edim Macila, 2020 Kuzey Kıbrıs Ralli şampiyonu Fikri Macila, 2017-2018 Ralli Şampiyonu Rauf Denktaş , 2018 sezonu ikincisi Cahit Yetkili , Drift Şampiyonu Enver Haskasap , sınıf N şampiyonu Murat Aşık , 2020 genel klasman ikincisi Oktay Çocuk gibi iddalı pilotlar yarışta start alacaklar.Yakın Doğu Bankası,Çağkan Yapı İskele,Aveon Sigorta,Gopro,Polaris,Basel Energy,Genpower,Limasol Online,ÇağlaCarCare,Nhg katkıları ile gerçekleşecek yarış 13.00 da başlayacak ve 3 etabın arka arkaya geçilmesi ile servis alanında son bulacak.

Pandemi kurallarına uyulacak.

Yarışı izlemeye gelen,Tüm görevliler ve Sporcuların maske zorunluluğu olduğu yarışta,seyici noktaları da oluşturulmadı. Konuyla ilgili açıklama yapan Başkan Kişmir; Tüm dünyada motosporlarının asla durmadığını ve ülkemizdede ilginin fazla olduğunu belirtirken ,açık havada gerçekleşecek yarışta tüm motorsporseverlerin daha sonraki yarışların da sağlıklı gerçekleşebilmesi için kurallara uymaları gerektiği çağrısını yaptı.

Lefkoşa Kaymakamı Başarılar diledi

Kuzey Kıbrıs Turing ve Otomobil Kurumu (KKTOK) tarafından 17 Nisan'da düzenlenecek olan, 2021 KKTC Ralli Sprint Şampiyonası’nın, ilk yarışı için hazırlıklar tüm hızıyla devam ederken, aldığı davet üzerine Lefkoşa Kaymakamı Bora Akkuş Alayköy'de gercekleştirilen antremanları büyük bir ilgiyle izledi. Sprint, Tırmanma ve Ralli kategorilerinde, toplam 14 yarıştan oluşan şampiyonada bu yıl çok büyük bir heyecan yaşanacağını belirten Bora Akkuş’un gençlere de mesajı vardı. Süratin güvenli, profesyonel ve kapalı alanlarda yapılmasını ,trafikte araç kullanırken tüm kurallara uyarak sürat yapmamaları gerektiğini belirten Akkuş tüm gençlerimizin tutkusu olan spor branşlarını yapmalarını ve spordan uzak kalmamalarını söyledi.

Deneme sürüşü yaptı

Lefkoşa Kaymakamı Bora Akkuş tozu toprağa katan sporcuları izlerken onları fotoğraflamayı da ihmal etmedi. Klasik Mercedes tutkunu olan Akkuş; Şampiyonada yer alacak olan sporculardan Mustafa Bulutoğluları’nın aracıyla da kısa ama heycan verici bir sürüşe bizzat katılarak, bu tür etkinliklerin ralli sporumuza ve sporcularınıza kattıklarına da vurgu yaptı ve tüm yarışçılara başarılar diledi.

banner116
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner117

banner68

banner110

banner91

banner92

banner109

banner118

banner70

banner48

banner47

banner111

banner74

banner75