banner108
Öne Çıkanlar Kadınlarda Arucad Anka Şampiyon.. Buse Savaşan İspanyada Birincilik Kürsüsünde.. Mustafa Sütcüye Teşekkür Plaketi.. Dünya Şampiyonasına kötü başladı..! Gabira
banner81
banner97

Bu haber kez okundu.

U16 Kadınlar BRT için Mücadele Ediyor..!
banner98

Bayrak Radyosunun 60’ıncı kuruluş yıldönümü etkinlikleri çerçevesinde organize edilen, Tek Ruh Tek Zafer temasıyla gerçekleştirilen BRT U16 Kadınlar Basketbol Şampiyonası bugün (Çarşamba) sabah 9.30'da açılış konuşmaları ile start aldı…

Cumhurbaşkanı Ersin Tatar açılışta yaptığı konuşmada Bayrak radyosunun Kıbrıs Türklerinin sesi olduğuna dikkat çekerek en sıkıntılı zamanda kıbrıslı türklere ışık olduğunu vurguladı.

Böylesi organizasyonların önemine de değinen Cumhurbaşkanı Ersin Tatar emeği geçenleri kutladı.

BRT Müdürü Meryem Özkurt da çılışta yaptığı konuşmada Bayrak Radyosunun kuruluşunun 60. Yıl etkinlikleri çerçevesinde sanatsal etkinliklerin yanında sportif etkinlikler de düzenleyerek spora verdikleri öneme dikkat çekti.

Özkurt birçok branşta yapılan sportif etkinliklere bugün Basketbolun da eklendiğini söyleyerek organizasyonda emeği geçenlere teşekkür etti.

İki gün sürecek turnuvanın ilk gününde, 4 karşılaşma oynanacak.

Levent Spor tesislerinde yer alan ilk gün maçların ardından yarın oynanacak final ve saat 14:00’de gerçekleşecek ödül töreni ile organizasyon tamamlanmış olacak…

Organizasyona Türkiye’den Daçka Şerifali Spor Kulübü, Azerbaycan’dan Azstars Basketbol Kulübü ve KKTC’den Levent Spor Kulübü U-16 Kız Basketbol takımları katılırken yarın saat 12:00’de oynanacak final maçı ile 14:00’te yapılacak ödül töreni de BRT’den canlı olarak yayınlanacak.

banner116
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner117

banner68

banner110

banner91

banner92

banner109

banner118

banner70

banner48

banner47

banner111

banner74

banner75