banner108
Öne Çıkanlar Şampiyon 1.Piyade Alayı KKTC SPOR MANŞETLERİ Hala Sultan Türkiye İkincisi.. Salonda Çalıştı.. Mesarya onaylandı
banner81
banner97

Bu haber kez okundu.

TBF Antrenör Semineri Başladı..!
banner98

Türkiye Basketbol Federasyonu tarafından 2005 yılından bu yana organize edilen Uluslararası Basketbol Antrenör Semineri’nin bu yıl on birincisi düzenleniyor. Ülke genelinde basketbolun sağlıklı bir şekilde yayılması ve gelişmesinde etkin rol oynayan antrenör, yönetici ve kondisyonerler başta olmak üzere tüm paydaşların daha donanımlı hale gelmesi amacıyla yola çıkan Türkiye Basketbol Federasyonu, 2018 yılında da 8800’ü aşkın antrenöre destek vererek bu amaç yolunda önemli adımlar attı.


Antrenörlere nitelikli ve çağdaş bir eğitim sağlamak hedefinde olan Türkiye Basketbol Federasyonu Eğitim Kurulu önderliğinde, bu yılki seminerde Tahincioğlu Basketbol Süper Ligi şampiyonu Fenerbahçe Doğuş Baş antrenörü Željko Obradović, Fenerbahçe Doğuş yardımcı antrenörü Erdem Can ve TOFAŞ Baş antrenörü Orhun Ene konuşmacı olarak yer alacak.
Basketbol efsaneleri arasında yer alan David Rivers ve Çetin Yılmaz’ın da eğitmen olarak konuk olacağı seminerde kondisyonerlik alanında dünyanın önde gelen spor adamlarından CSKA Moskova takımının kuvvet ve kondisyon antrenörü Kostas Chatzichristos ve beslenme konusunda uzman Dr. Ayşegül Çoruhlu da birer konuşma gerçekleştirecek.


Katılım için 980’i Türk, 50’den fazlası yabancı toplamda 1000’nin üzerinde antrenörün başvurduğu seminerde; Lübnan, Ürdün, Cezayir, Fas, Tunus, İran, Mozambik, Bulgaristan, Makedonya, Romanya, Kosova, İsviçre gibi 12 farkı ülkeden antrenörler ağırlanacak.

Acıbadem Grup, Kuzeyden Su, Mercedes-Benz, Ribaund Dergisi ve Voonka’nın sponsorluğunda gerçekleşecek olan 11. Uluslararası Basketbol Antrenörü Semineri, basketbolun liderlerini ağırlayacak.

banner116
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner117

banner68

banner110

banner91

banner92

banner109

banner118

banner70

banner48

banner47

banner111

banner74

banner75