banner108
Öne Çıkanlar arenasporkolik Hakemler hem gezdi hem eğlendi Aykut Sokollu Zirvede Emreyi kadroya yazacak Barutu anacak..!
banner81
banner97

Bu haber kez okundu.

Takım oyunu oynadık
banner98

Koç Kadri ALAGÖZ, Arenasporkokik’e açıklamalarda bulundu

ALAGÖZ şunlar söyledi:Zor İskele deplasmanından galibiyetle ayrıldığımız için mutlumuz..bu yıl yenemediğimiz tek Takım olan iskele gençlerbirliğini iyi analiz edip geçmiş iki maçta ki hatalarımızın neler olduğunu çok iyi çalıştık ve sahada oyuncularım iyi uyguladılar..tam bir Takım oyunu sergiledik en güzel olan ise bizim açımızdan mücadeleyi birinci saniyeden maç bitimine kadar arzulu ve istekli yaptık..tecrübeli oyuncuların yanına genç oyuncuları da monte ederek yüksek enerjide oynadık..amacımız kalıcı ve yıllarca bu liglerde yer alacak bir Takım yaratmak..Serkan Hastürer in de her zaman yanımızda olması bize güç veriyor..çalışmaya devam ederek bu iyi oyunu her maça yaymaya çalışacağız..

banner116
Anahtar Kelimeler:
Takım Oyunu Oynadık
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner117

banner68

banner110

banner91

banner92

banner109

banner118

banner70

banner48

banner47

banner111

banner74

banner75