banner108
Öne Çıkanlar arenasporkolik kktc spor YDÜ KKTC SPOR MANŞETLERİ MTG kampa giriyor
banner81
banner97

Bu haber kez okundu.

Soyer A takımı kapatıyor
banner98

N Programa katılan Soyer Başkanı Tahir Soyer, yeni sezonda ProLig’te olmayacaklarını söylerken, ligde Savoy Marmara yeni takım olarak yer alacak

Potanın Nabzı bu hafta da ülke basketbol gündemiyle ilgili konuları ele aldı. 
Programa Galatasaray NEF oyuncusu Kıbrıslı Türk Muhaymin Mustafa, Soyerspor Kulübü Başkanı Tahir Soyer, Marmara Spor Kulübü Basketbol Şube Sorumlusu Serkan Hastürer ve Çetinkaya koçu Kadri Alagöz konuk oldular.

Muhaymin Mustafa: Hedefim A milli takım
Basketbol yaşantısını bu yıl transfer olduğu Türkiye Süper Lig ekiplerinden Galatasaray NEF’de sürdüren Kıbrıslı Türk Muhaymin Mustafa dün akşam BRT 1’de yayınlanan programa telefonla katılarak büyük bir camia olan kulübe dahil olmaktan son derece mutlu olduğunu söyledi. Muhaymin, hedefinin Türkiye A milli takımı olduğunu açıkladı.

Soyer: A takımlarda olmayacağız
Programın bir başka konuğu olan Soyerspor Kulübü Başkanı Tahir Soyer yeni sezonda yüksek bir ihtimal ProLig’te olmayacaklarını ancak alt liglerde mücadelelerine devam edeceklerini söyledi.

Alagöz: Yola devam
Çetinkaya yönetim kurulunun yaptığı toplantı sonrasında sarı kırmızılıların lige devam kararı aldığını söyleyen takım koçu Kadri Alagöz sponsor arayışlarının olduğunu belirtti.

Hastürer: Savoy Marmara olarak ligdeyiz
Gecenin son konuğu ProLig’e girme başvurusu yapan Marmara Spor Kulübü Basketbol Şube Sorumlusu Serkan Hastürer, kendilerine kucak açan Marmara Spor Kulübüne teşekkür etti. Hastürer yeni sezon için de Savoy Hotel ile sponsorluk anlaşması yaptıklarını belirterek ligde Savoy Marmara olarak yer alacaklarını açıkladı.

banner116
Anahtar Kelimeler:
Soyer A Takımı Kapatıyor
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner117

banner68

banner110

banner91

banner92

banner109

banner118

banner70

banner48

banner47

banner111

banner74

banner75