banner108
Öne Çıkanlar Şampiyon 1.Piyade Alayı KKTC SPOR MANŞETLERİ Hala Sultan Türkiye İkincisi.. Salonda Çalıştı.. Miniklerle Anılıyor..
banner81
banner97

Bu haber kez okundu.

NBA'in zararı 1 Milyar Dolar..!
banner98

Koronavürüs salgını nedeniyle ara verilen ve ne zaman başlayacağı belli olmayan NBA'de kulüplerin zararı gün geçtikçe büyüyor. Sezonun kalanının oynanmaması ve iptal olması durumunda tüm ligin zararının 1 milyar doları aşması öngörülüyor. Sezonun yüzde 21'i henüz tamamlanmayan NBA'de şu anda kulüpler bilet satışları, yayın gelirleri, sponsorlara geri ödenmek zorunda oldukları paralar nedeniyle sıkıntıda. Üstelik maaş ödemeleri sürüyor. Nitekim her ayın 1'i ve 15'inde oyuncularına ödeme yapan kulüplerin, 1 Nisan'da paralarını oyuncuların hesabına yatıracağı kaydedildi.

SALARY CAP 108 MİLYON DOLARA İNECEK

Kulüplerin 15 Nisan'daki ödemeleri ise şu an için belirsiz. Zira zorunlu durumlarda kulüplerin, oyuncuların maaşlarında belli oranda kesintiye gitmesine izin var. Eğer play-off'lar da oynanmazsa takım başına zarar yaklaşık 40 milyon dolar olacak. Bununla beraber, takım başına maaşlara harcanan limit olan 'salary cap' de 2020-2021 sezonunda ciddi bir düşüş gösterecek. Şu anda 109 milyon dolar olan cap'in gelecek sezon 116 milyon dolara yükselmesi bekleniyordu. Lakin mevcut şartlarda cap'in gelecek sezon için 108 milyon dolara inmesi söz konusu.

GOBERT'İ SAVUNURKEN VİRÜS MÜ KAPTI?

LİGDE şu ana dek 7 kulüpte koronavirüs vakası görüldü. Brookyn Nets 4, Philadelphia 76'ers 3, LA Lakers ve Utah Jazz 2'şer, Denver Nuggets, Detroit Pistons ve Boston Celtics bünyelerindeki birer kişinin testlerinin pozitif çıktığını duyurdular ancak hiçbiri isim vermedi. Bilinen vakalar ise kimliklerini kendileri açıklayanlar...

NBA'de bu hastalığa yakalanan ilk oyuncu Utah Jazz'lı Rudy Gobert olurken, takım arkadaşı Donovan Mitchell, Utah-Detroit maçında Gobert'i savunan Christian Wood, Brooklyn'den Kevin Durant, Boston'dan Marcus Smart virüse yakalandığı bilinen isimler.

banner116
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner117

banner68

banner110

banner91

banner92

banner109

banner118

banner70

banner48

banner47

banner111

banner74

banner75