banner108
Öne Çıkanlar arenasporkolik YDÜ Doğan Girne Tatar
banner81
banner97

Bu haber kez okundu.

Kaymaklı gitti Marmara geldi
banner98

Tonguç KOTAK

Basketbol ProLig’e Marmara kulübü dahil olmak üzere.
Geçtiğimiz sezon lige katılan Küçük Kaymaklı’da, geçtiğimiz hafta yaşanan imza krizi sonrasında takımda hiçbir oyuncu ve idareci kalmadı.
Yeşil siyahlılardan ayrılan başta bu kulübün Basketbol Şube Sorumlusu Serkan Hastürer, koç Ahmet Gürel Alp ve oyuncular yeni sezonda Marmara kulübünde olacaklar.

Marmara lige giriyor
Bir dönem hem Basketbol hem de Hentbolda faaliyet gösteren Marmara Kulübü son yıllarda Satranç’ta faaliyet gösterirken son günlerde yaşanan gelişmelerden sonra Basketbolu yeniden hareketlendiriyor.
Konu ile ilgili olarak Marmara Kulübü yetkilileri ile Serkan Hastürer arasında yapılan toplantı sonrasında takımın ProLig’te oynamasına karar verildi.
Bu arada Hastürer, yeni sezon için de 2 önemli sponsor ile Masaya oturdu. Biri bir büyük Hotel bir diğeri de yerel bir üniversite ile görüşmeler sürüyor.

Yıldızlar. Marmara yolunda
Transfer dmnemi yarın başlarken Marmara Kulübü daha once Küçük Kaymaklı’nın anlaşma sağladığı oyunculara da imza attrıacak.
Geçtiğimiz sezon Soyer’de oynayan Mustafa Rıfkı, Sercem İnancı, Günay Ertopaloğlu ile Batuhan Tüzmen ile el sıkışılırken, Koopspor U 20 takımı ile şampiyon olan Cantuğ Demir de yeni sezonda Marmara’da olacak.
Ayrıca ülkeye getirilen 2 Nijeryalı oyuncu da yeni sezonda takımla birlikte olacak.
Geçtiğimiz sezon Küçük Kaymaklı forması giyen Berk Karabetça ve Mehmet Köroğlu da Marmara takımında yer alacaklar.

banner116
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner117

banner68

banner110

banner91

banner92

banner109

banner118

banner70

banner48

banner47

banner111

banner74

banner75