banner108
Öne Çıkanlar Mormenekşede Fırat İstifa Etti.. Double yaptı..! Davulcu geldi..! Canova : Kazanmak tek hedefimiz Elektrik
banner81
banner97

Bu haber kez okundu.

Gençler Birliği’nden Başkan Sadıkoğlu’na Şampiyonluk Ziyareti..!
banner98
Ziyarete LGB Spor Kulübü As Başkanı Mustafa Kabasakal , Yönetim Kurulu üyesi ve Basketbol Şubesi sorumlusu Erkut Yılmabaşar, Basketbol Erkek Takımı koçu Hasan Kasap ve sporcular katıldı.
Yılmabaşar: Sezon öncesi iki kupayı da kazanmanın mutluluğunu yaşıyoruz
Ziyarette konuşan yönetim Kurulu üyesi ve Basketbol Şubesi sorumlusu Erkut Yılmabaşar, sezon öncesi 90. Yıl İskele Kupası ve Basketbol Federasyonu tarafından düzenlenen 1. Ertan Azer Kupası’nı kazanarak İskele’ye getirmenin onurunu yaşadıklarını, her zaman kulübün, sporun ve sporcunun yanında olan İskele Belediye Başkanı Hasan Sadıkoğlu’na teşekküre geldiklerini söyledi. İskele’nin basketbolda adından söz ettiren bir kulüp durumunda olduğunu da ifade eden Yılmabaşar, tüm kurumları, sponsorları ve camia ile basketbolda önemli bir yol aldıklarını, gençlere ve alt yapıya da yatırım yapmaya devam ettiklerini kaydetti.
Kabasakal: Kulübümüze kurumlarımızın verdiği destek çok kıymetli
Ziyarette konuşan LGB Spor Kulübü As Başkanı Mustafa Kabasakal Larnaka Gençler Birliği Spor Kulübü’ne her dönem destek veren İskele Belediyesi ve Başkan Sadıkoğlu’na teşekkür etti. Larnaka Gençler Birliği Spor Kulübü’nün 90. Yaşında olduğunu kaydeden Kabasakal kulübün gençlere ve alt yapıya önem verdiğini bunlarla birlikte kurumsallaşma ve tesisleşmede önemli yol aldığını belirtti.
Sadıkoğlu: Gençler Birliği hem futbolda hem basketbolda gururumuz
İskele Belediye Başkanı Hasan Sadıkoğlu da kabulde ki konuşmasında Larnaka Gençler Birliği Spor Kulübü’nün son yıllardaki atılımlarının bütün İskele'yi gururlandırdığını vurguladı. Futbol, basketbol ve diğer spor dallarında yapılan yatırımlarla İskele’nin spor alanında da önemli bir markala olma yolunda ilerlediğini belirten Başkan Sadıkoğlu, son dönemlerde basketbolda alınan kupaların taraflı tarafsız herkesin takdirini kazandığını belirtti. İskele Belediyesi’nin her zaman olduğu gibi bundan sonra da tüm spor branşlarını ve gençleri desteklemeye devam edeceğini de belirtti.
Sadıkoğlu, İskele’ye bu yıl 2 kupa birden getiren basketbol takımına, oyunculara ve teknik heyete de teşekkür ederek, yeni başlayacak basketbol liginde başarılar diledi.
Ziyarette, Başkan Sadıkoğlu’na kulüp adına çiçek de takdim edildi.

banner116
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner117

banner68

banner110

banner91

banner92

banner109

banner118

banner70

banner48

banner47

banner111

banner74

banner75