banner108
Öne Çıkanlar arenasporkolik Şampiyon 1.Piyade Alayı KKTC SPOR MANŞETLERİ Hala Sultan Türkiye İkincisi.. Salonda Çalıştı..
banner81
banner97

Bu haber kez okundu.

Eğitim Planlaması Yaptılar..!
banner98

Basketbolda yeni sezonda eğitim planlaması ile ilgili bilgi alışverişinde bulunmak amacıyla Başkan Ahmet Sütcü ve Eğitim Birimi Başkanı Yrd. Doç. Dr. Osman Emiroğlu yeni dönemde TBF Eğitim Kurulu başkanlığına getirilen Aydın Örs ve ekibiyle çalışma toplantısı yaptı.

Toplantı sonrasında ülke basketboluna yön veren antrenörlerin uzun vadeli eğitim planlaması ve yeni akademik takvim çalışmaları ile ilgili kararlar alındı. Toplantıda ayrıca 2019 Bahar ayında 1. Kademe antrenör kursunun takvime eklenmesi, 2018 Ekim ayı içerisinde antrenör gelişim seminerinin planlanması, Kıbrıs'ta görev alan antrenörlerin Türkiye basketbol ligleri takımlarında hazırlık evresinde staj yapma olanakları ve etkin bilgi paylaşımı ile ortak veri tabanı oluşturma çalışmaları gündeme alındı.

TBF Eğitim Kurulu Başkanı Aydın Örs her konuda Kıbrıs'taki basketbol organizasyonunun yanında yer alacaklarını ve destek olacaklarını belirtti. Ayrıca ülke basketbolunun gelişmesi adına ortak çalışma konusundaki görüşlerini de ortaya koyan Örs sürekli gelişen basketbolun daha da ileri gidebilmesi için eğitimin önemini vurguladı. KKTC BF eğitim Birimi kısa bir süre sonrasında gerçekleştirilecek eğitim organizasyonları ile takvimi açıklayarak antrenörlerin katılabilecekleri eğitim programlarını yayınlayacak.

banner116
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner117

banner68

banner110

banner91

banner92

banner109

banner118

banner70

banner48

banner47

banner111

banner74

banner75