banner108
Öne Çıkanlar arenasporkolik kktc spor KKTC SPOR MANŞETLERİ Doğan Yalova
banner81
banner97

Bu haber kez okundu.

Basketbol Mabedine Kavuştu..!
banner98

YDÜ ve DAÜ galibiyetle başladı

Bu kapsamda Üniversiteler Ligi’nin (ÜNİLİG) açılış maçı Başaran Spor Salonu’nda oynandı. Rauf Denktaş Üniversitesi ile Yakın Doğu Üniversitesi arasında oynanan maçı YDÜ 80-33 ‘lük farklı skor ile kazanarak lige iyi bir başlangıç yapmış oldu. Isı ölçümü, maske mesafe kuralı ve diğer tüm detaylara dikkat edilen maçta elektronik skorboard da kullanıldı. Gecenin bir diğer maçı ise Girne’de oynandı. GAÜ ile DAÜ arasında oynanan maç nefesleri keserken mücadeleden Mağusa ekibi 66-64 üstün ayrılan taraf oldu.

Mevlit: İlk hedef kavuşmaktı, başardık, şimdi yeni hedefe odaklanacağız

KKTC Basketbol Federasyonu Başkanı Orhun Mevlit, göreve geldikleri günden itibaren ülke basketbol tarihinde özel bir yere sahip olan Başaran Spor Salonu’nun yeniden basketbolun hizmetine açmak istediklerini, oynanan maçla beraber ilk hedeflerini gerçekleştirdiklerini aktardı.

Başkan Mevlit, Başaran konusunda hedeflerinin bitmediğini, bundan sonraki amaçlarının salonu modern bir yapıya kavuşturmak ve lig maçlarını yenilenen salonda oynatmak olduğunu belirtti.

banner116
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner117

banner68

banner110

banner91

banner92

banner109

banner118

banner70

banner48

banner47

banner111

banner74

banner75