Yıldızlar umutlu uçtu..!

VOLEYBOL

KKTC Voleybol Federasyonu Yıldız Karmaları Türkiye Şampiyonası Grup Eleme Müsabakaları için bugün hava yolu ile adadan ayrılıyor. 11-15 Mayıs 2015 Tarihlerinde oynanacak olan grup müsabakaları için hazırlıklarını tamamlayan karmalarımızda hedef Final vizesi alabilmek.

 



Yıldız Erkek karmamız Tarsus Grubunda Mersin, Adana ve Karaman takımları ile Türkiye Şampiyonası finallerine kalabilmek için mücadele edecek. Geçen yıl Final müsabakalarına katılan takımımızdan bu yıl da ayni başarı bekleniyor. Yıldız Kız Karması ise Mersin’de Konya, Karaman, Mersin ve Niğde temsilcileri ile mücadele edecek. Gruplarında ilk sırayı elde edecek olan takımlar final grubunda yarışma hakkını elde edecek.

Bugün hava yolu ile adadan ayrılacak olan kafilede Batuhan Arcan, Boran Yıkıcı, İbrahim Çelik, Özkan Mehmetoğlu, Faruk Talay, Mehmet Şumrut,Ersan Öztürk,Emre Kızıltay,Salim Eray,Oğuzhan Dağtekin,Halil Dal,Hasan Beyazlar ,Eda İlkhan,Döndü Çelik,Selen Yeşilırmak,Necla İnce ,Şerife Çakar,Eliz Demir ,Türkan İnce,Çağla Hoşkara,Göral Uregül,Didem Ayberk,Ela Gaziasker,Şengül Kesken sporcu olarak yer alıyor. Yıldız Kız Karması antrenörlüğünü serpil Kayalp, Erkek Takımı antrenörlüğünü Erdinç Serdahoğluları Yapacak. Mersin Kafilesinde Yönetici olarak Refia Erosal, Tarsus kafilesinde ise Hasan Zabitoğlu kafile başkanlığı yapacak.

 

 

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.