Voleybol şöleni başlıyor..!

VOLEYBOL

KKTC Voleybol Federasyonu ile Türkiye Voleybol Federasyonunun işbirliği içerisin de gerçekleşecek olan TVF Pro Beach Lefkoşa 5. Zafer Kupası heyecanı bu akşam saat 18.00 de başlıyor.

Lefkosa Beach Volley Arena tesisin de düzenlenecek olan organizasyon birçok heyecanlı müsabakaya bir kez daha ev sahipliği yapacak. Organizasyon bayanlar ve erkekler kategorilerinde düzenlenecek. Şampiyona da toplam 20 takım şampiyonluk mücadelesi verecek. Şampiyonada Türkiye, KKTC ve diğer ülkelerden sporcular mücadele edecek. 5. Zafer Kupası 2 Ağustos Perşembe akşamı oynanacak olan final karşılaşmaları ile tamamlanacak. Final karşılaşmaları saat 21.00 ve 22.00 de BRT den naklen yayınlanacak. Müsabakaların tamamlanmasının ardından düzenlenecek törenle dereceye girecek olan takımlara ödülleri düzenlenecek törenle takdim edilecek. Türkiye Voleybol Federasyonu Başkan Vekili Alper Sedat da Organizasyonu izlemek için ülkemizde bulunacak.

Gurur verici bir olay

Kaya" Bir kez daha böylesine anlamlı ve büyük bir organizasyonu ülkemizde gerçekleştirecek olmamız ülke sporumuz adına gurur verici bir olaydır. Organizasyon için ülkemize gelen sporcu, hakem, görevli ve Türkiye Voleybol Federasyonu yetkililerine hoş geldin der katılımcı bütün sporcu ve hakemlere başarılar diler, 5. Zafer Kupası Lefkoşa etabının gerçekleşmesinde maddi manevi emeği geçen herkese teşekkür ederim.

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.