Sıla ve Çisem İddialı..!

VOLEYBOL

29-30 Haziran tarihleri arasında KKTC Voleybol Federasyonunun düzenleyeceği ilk turnuva olan Lefkoşa Plaj Voleybolu turnuvasına hazırlanan Sıla ve Çise oldukça iddialı olduklarını açıkladılar

 





29-30 Haziran tarihleri arasında KKTC Voleybol Federasyonunun düzenleyeceği ilk turnuva olan Lefkoşa Plaj Voleybolu turnuvasına hazırlandıklarını söyleyen Sıla haftada 5-6 kez antrenman yaptıklarını ve sıkı bir şekilde Lefkoşa’daki turnuvaya hazırlandıklarını söyledi.

Hedeflerinin ilk 3 içerisinde yer almak olduğunu kaydeden başarılı voleybolcu katılacak olan tüm sporculara başarılar diledi.

Çişem İçten ise yaptığı açıklamada Lefkoşa’da yapılacak olan turnuvayı heyecanla beklediklerini ve amaçlarının iyi bir derece yakalamak olduğunu söyledi. Çisem ardından şunları söyledi ”Plaj voleybolu yapmayı sevdiğim bir spor. Turnuvalar her sene olduğu gibi heyecanlı ve çekişmeli bir o kadarda yorucu geçiyor. Aynı zamanda antrenmanda da iyi çalıştığımız için yorucu geçtiğini söyleyebilirim. Fakat partnerim Sıla ile antrenman yapmak bir o kadar da zevklidir.”

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.