Plaj voleybol ligi devam ediyor..!

VOLEYBOL

2016 Türkiye Plaj Voleybolu Liginde Erkeklerde ilk hafta karşılaşmaları hafta sonu oynandı. KKTC Voleybol Federasyonu takımı Team Island oynadığı 4 karşılaşmayı da kazanarak haftayı yenilgisiz lider kapattı.

 


8 Takımın mücadele ettiği ligde 2 hafta karşılaşmaları 12-13 Mart tarihlerinde Antalya da oynanacak. Erkek Takımımız Cumartesi günü oynadığı Alanya ve Boğaziçi karşılaşmalarını 2-0 la geçti. Pazar günü oynanan Lifefitness ve TVF Lisesi karşılaşmalarınıda aynı sonuçla 2-0 kazanarak ilk haftayı 4 galibiye le zirvede kapattı. Geçmiş yıllarda Team Island takımı oyuncusu olarak ligde mücadele eden şimdi Türkiye Milli takımı sporcusu olan Aliosman Nurettin’nin de yer aldığı Ankara takımı da yaptığı 4 karşılaşmayı da kazanarak haftayı 2. Sırada tamamladı.

Bayanlar Ligi 1. Hafta Karşılaşmaları Hafta Sonu Oynanacak

TVF Bayanlar Plaj Ligi ön eleme karşılaşmaları hafta sonu oynandı.8 Takımın iştirak ettiği ve A ve B Grubu şeklinde tek devreli lig usuülüne göre oynanan karşılaşmalar sonucunda B grubunda mücadele eden KKTC Team Island takımı oynadığı 3 karşılaşmayı da 2-0 kazanarak grubunu 1.Sırada tamamladı ve 8 takımın mücadele edeceği lige adını yazdırdı. Team Island, Edremit Voleybol, Sporland ve Team Fitness karşısında net skorla 2-0 galip geldi.8 Takımın mücadele edeceği Türkiye Bayanlar Plaj Voleybolu liginde 1.Hafta karşılaşmaları hafta sonu oynanacak.

 

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.