Merveli Türkiye Gürcistan’da Şampiyon..!

VOLEYBOL

Kıbrıslı Türk Milli voleybolcu Merve Çelebi’den gururlandıran bir başarı daha geldi. Merve, Türkiye Kar Voleybolu Kadın Milli Takımı ile Gürcistan’ın Bakuriani şehrinde düzenlenen 2024 CEV Kar Voleybolu Avrupa Turu’nun ilk etabı olan Bakuriani’de şampiyonluk yaşadı.

ZORLANMADAN YARI FİNAL VİZESİ ALDILAR:

Merve Çelebi, Simge Yalçın, Nursel Şencel ve Zeynep Dila Şahin’den oluşan Türkiye 1 takımı ile mücadele ederken ilk maçta Türkiye 2, ikinci maçta Gürcistan, üçüncü maçta Macaristan 1 ve dördüncü maçta Macaristan 2 takımını 2-0’lık skorlarla yenerek yarı final vizesi aldı.

KADINLAR TÜRK FİNALİ YAŞANDI:

2024 CEV Kar Voleybolu Avrupa Turu’nun ilk ayağı olan Bakuriani Etabı’nda kadınlarda Türk finali yaşandı. Yarı finalde Gürcistan’ı 2-1 yenen Merve’li Türkiye 1 takımı, finalde Türkiye 2 takımını 2-0 yenerek şampiyon oldu.

Geçmiş yıllarda Türkiye Milli Takımı ile kar voleybolu ve plaj voleybolunda önemli başarılar elde eden Merve Çelebi, böylelikle başarılarına bir yenisini daha eklemiş oldu.

İKİNCİ AYAK ERZURUM’DA:

Türkiye böylelikle 2024 CEV Kar Voleybolu Avrupa Turu’nun ilk ayağını 1 altın ve 1 gümüş madalyayla tamamladı.

2024 CEV Kar Voleybolu Avrupa Turu’nın ikinci ayağı, 12-15 Mart 2024 tarihlerinde Türkiye’nin ev sahipliğinde Erzurum Palandöken Kayak Merkezi’nde yapılacak.

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.