Denktaş Kupası MSA’nın..!

VOLEYBOL

10.Rauf Raif Denktaş Kupası final maçında Vakıflar’ı 3-0 mağlup eden Mağusa Spor Akademisi, ilk kez bu kupanın sahibi oldu.

10.Rauf Raif Denktaş kupası dün akşam sahibini buldu. Atatürk spor salonunda Vakıflar ile Mağusa Spor Akademisi arasında 2022 yılının ilk final maçında karşı karşıya geldi. Final maçının ilk setinde çekişme vardı. Bu sette daha az hata yapan Mağusa Spor Akademisi bu seti 25-20 kazanarak setlerde 1-0 öne geçti. İkinci set adeta nefesleri kesti ve son ana kadar heyecanın bitmediği mücadelede bu seti 25-23 kazanarak setlerde 2-0 öne geçti. 3.sette de heyecan dorukta idi. Her iki takımda da önemli sporcuların eksik olduğu mücadelede 2-0’lık moral motivasyonla bu sete başlayan Mağusa Spor Akademisi bu setide zevkli geçen mücadeleden sonra 25-20 alarak maçı da 3-0 kazandı ve kupayı müzesine götüren taraf oldu.

Final maçından sonra düzenlenen ödül töreninde 2. Vakıflar’a madalya ve kupasını Lefkoşa UBP Milletvekili Sadık Gardiyanoğlu verirken, Şampiyon Mağusa Spor Akademisine madalya ve kupası Ender Denktaş Vangöl tarafından verildi.

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.