21 Takım Kayıt Yaptırdı..!

VOLEYBOL

Plaj Hentbolunda sezonun ikinci ve son turnuvası olan Kezban Bürüncük Kolozali Turnuvası'nda 21 takım mücadele edecek. Turnuva 1-2 Eylül tarihlerinde Yükseliş Hentbol İhtisas Kulübü tesislerinde gerçekleştirilecek.

KKTC Başbakanlık Uyuşturucu ile Mücadele Komisyonu himayelerinde ve Gönyeli Belediyesi ile Hentbol Federasyon'un katkılarıyla Yükseliş Hentbol İhtisas Kulübünün organize ettiği Kezban Bürüncük Kolozali Anı Hentbol Turnuvası bu hafta sonu 1-2 Eylül tarihlerinde gerçekleştiriliyor. Sezonun ikinci ve son turnuvası olacak turnuvaya kayıtlar bugün sona erdi. Genç kızlarda 4, genç erkeklerde 6, büyük kadınlarda 4 ve büyük erkeklerde 7 takımın kayıt yaptırdığı turnuvada toplam 21 takım mücadele edecek

Turnuvada karşılaşmalar Cumartesi saat 14.00'te Pazar günü ise saat 10.00'da başlayacak. Arada gösteri maçı ve halk dansları gösterisinin de olacağı turnuvada gençlerde şampiyon olan takımlara kupanın yanında 500'er TL, büyüklerde ise 1000'er TL'lik para ödülü de verilecek. Karşılaşmalar Gönyeli'de Yükseliş Hentbol İhtisas Kulübü Tesisleri'nde hazırlanan kum sahada oynanacak.

Haber: Cemil GARİP

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.