Gururumuz Çiçeklerle Karşılandı..!

ÖZEL HABER

16. Dünya Atletizm Şampiyonasında erkekler 4×100 metre bayrak yarışı elemelerine katılan Türkiye, tarihinde ilk kez finale kalırken fianlde 7. Oldu. Türkiye takımında yarışan milli atletimiz Yiğitcan Hekimoğlu ve antrenörü Celal Keleş az önce KKTC’ye gelirken çiçeklerle karşılandılar.

 




Londra’danın ev sahipliğinde düzenlenen 16.Dünya Atletizm Şampiyonası’nın 9.gününde Fenerbahçeli Milli atlet Ramil Guliyev ile milli sporcular Yigitcan Hekimoğlu, Jak Ali Harvey ve Emre Zafer Barnes’ten oluşan 4×100 metre bayrak takımı, elemelerdeki 38.44’lük derecesiyle serisinde 4., genelde ise 7.olarak finale yükselmişti.

Final yarışında ise Yiğitcanlı Türkiye yarışı 7.sırada tamamlarken, Yiğitcan ülkemizin gururu oldu. Heyecanla televizyon başına kilitlenerek Yiğitcan’ı izleyen halkımız milli atletimizin dünya yıldızları ile yarışmasından dolayı büyük gurur duydu.

Az önce adaya gelen Milli Atletimizi KTSYD yönetim kurulu ve Başkanı Çelen Oben, Spor Dairesi Yetkilileri, Atletizim Federasyonu yetkilileri ve ailesi ile sevenleri karşıladı. Karşılamadan dolayı oldukça mutlu olan Yiğitcan ve Keleş destek veren herkese teşekkür etti. 

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.