Aydın; ‘’KKTC Vatandaşı olmak istiyorum’’

ÖZEL HABER

Geçtiğimiz gün İstanbul Aslı Çakır Alptekin Atletizm Salonu’nda gerçekleştirilen “2016 Athletics İstanbul Indoor Championships”te, 3 Adım Atlama Salon Şampiyonası’nda 12.95 metrelik derece ile Türkiye şampiyonu olan Doğu Akdeniz Üniversitesi sporcusu Tuğba Aydın, Arenasporkolik Spor Servisi’ne açıklamalarda bulundu. Aydın, hak ettiği yerde olduğundan dolayı çok mutlu olduğunu ve KKTC’yi temsil etmesine rağmen vatandaş olamamanın üzüntüsünü yaşadığını dile getirdi.

“2016 Athletics İstanbul Indoor Championships”te, 3 Adım Atlama Salon Şampiyonası’nda 12.95 metrelik derece ile Türkiye şampiyonu olarak ülkemizin gururu olmayı başaran Tuğba Aydın, başarısını Arenasporkolik Spor Servisi ile paylaştı.



‘’Bu başarıyı hak ettiğimi düşünüyorum’’
Tuğba Aydın, ‘’Çok zor yollardan geçtim. Hayatımda her zaman önceliğim antrenmanlarım oldu. Şu an elde ettiğim başarıyı hak ettiğimi düşünüyorum. Atletizm için çok fedakârlık yaptım. Şu an çok mutluyum çünkü emeğimin karşılığını aldım ve hak ettiğim yerde olduğumu düşünüyorum. Hedeflerim bundan sonra da derecelerimi geliştirip, Avrupa’da derece elde etmek. Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’nin ismini taşıyarak buraya kadar gelmişken artık KKTC vatandaşlığını almak istiyorum. En kötü günlerimde her şekilde bana destek veren Doğu Akdeniz Üniversitesi ailesine çok teşekkür ederim’’ şeklinde konuştu.
HABER: NECMİ USAL
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.