YDÜ ve Esentepe Maçlarına Erteleme..!

HENTBOL

Hentbol Yıldız Erkekler Ligi’nde fikstür gereği Esentepe ve YDÜ’nün oynaması gereken maçlar Ceza Kurulu kararı açıklanana kadar ertelendi.

KKTC Hentbol Federasyonu’nun organize ettiği Hentbol Yıldız Kızlar Ligi daha önceden açıklanan fikstür doğrultusunda oynanmaya devam ederken Yıldız Erkekler Ligi’nde YDÜ ve Esentepe takımlarının oynayacağı maçlar CezaKurulu kararı açıklanana kadar ertelendi.

Geçtiğimiz günlerde YDÜ ile Esentepe erkek takımları arasında oynanan maçta yaşanan şiddet olayları ile ilgili toplanan Ceza Kurulu, olaylarla ilgili tüm rapor, görüntü ve diğer emarelerin toplanıp incelenmesine ve gerekli değerlendirmenin yapılarak alınacak kararın açıklanmasına kadar her iki takımın da maçlarının ertelenmesini kararlaştırdı. Bu iki takım dışında kalan diğer erkek karşılaşmaları ve kızlar ligi karşılaşmaları normal fikstür gereği oynanmaya devam edilecektir.

Ceza Kurulu’nun konuyla ilgili kararını olaylara karışan kişi sayısının 5’ten fazla olması nedeniyle olayların gerçekleştiği günden iki hafta içerisinde karara bağlaması gerekiyor.

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.