UKÜ, Galibiyetle Başladı..! (27-21)

HENTBOL

KKTC Hentbol Federasyonu tarafından organize edilen 2017-2018 Sezonu Büyükler Hentbol Ligi bu akşam oynanan UKÜ-DİGEM büyük kadınlar karşılaşması ile başladı. UKÜ Arena’da oynanan karşılaşmayı ev sahibi UKÜ kazanarak lige iyi bir başlangıç yapmış oldu.

 



UKÜ:27 – DİGEM:21

YER: UKÜ Arena

HAKEMLER: Murat Özyay, Ayten Karayusufoğlu

UKÜ: Özlem, Betül, Gülem (3), Büşra (4), Esra (9), Deniz (8), Neslihan, Melisa Ö (2), Melisa Ç (1), Sevilay, Nejla, Azize, Biray, Ülgen

DİGEM: Lamija, Esmahan, Beliz (3), Sabire (2), Cemile, Nahide (4), Tamara (7), Meryem (1), Teodora (4), Beyza, Eşenur

İLK YARI: 12-11 (UKÜ)

 

Sezonun açılış maçında DİGEM’i konuk eden UKÜ maçın başlama düdüğü ile birlikte yakaladığı skor üstünlüğünü maç sonuna kadar taşımasını bildi. Baştan sona büyük çekişmeye sahne olan maçta UKÜ geliştirdiği atakların birçoğunu golle değerlendirirken, DİGEM ataklarında ise UKÜ kalecisi Özlem yaptığı kurtarışlarla rakibine şans tanımadı. Karşılaşmanın ilk yarısı 12-11 UKÜ’nün üstünlüğünde tamamlandı. İkinci yarısı da büyük çekişme içinde geçen karşılaşmada UKÜ maçı son 5 dakika kala kopardı. Maç boyunca 1-2 gol farklı üstünlükle götüren UKÜ son 5 dakikada goller üretmesi ve kaleci Özlem’in kalesini gole kapatması sonucu karşılaşmadan 27-21 galibiyetle ayrıldı. Maçta DİGEM’den Tamara 7, UKÜ’den Deniz 8 ve Esra 9 golle oynayan oyuncular oldular.

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.