Kızlarda UKÜ, erkeklerde YDÜ ŞAMPİYON..!

HENTBOL

Gençler Hentbol Ligi bu gece oynanan karşılaşmalarla birlikte tamamlandı. Kızlarda Yakın Doğu Üniversitesi’ni 23-20 mağlup eden Uluslararası Kıbrıs Üniversitesi, erkeklerde ise Yükseliş’i 21-18 mağlup eden Yakın Doğu Üniversitesi şampiyonluğa ulaştı.

 





Atatürk Spor Salonu’nda oynanan final karşılaşmalarında hentbol severler geceye büyük ilgi gösterirken, iki maç da çok heyecanlı geçti. 18.00’da oynanan bayanlar finalinde UKÜ ilk devreyi 12-9 önde tamamladı. İkinci devrede de daha üstün bir performans sergileyen UKÜ, karşılaşmayı 23-20 kazanarak şampiyon oldu.


Erkekler finalinde ise iki denk takım karşı karşıya geldi. İlk devreyi 8-7 önde tamamlayan Yükseliş oldu. İkinci devrede YDÜ kalecisi Burak’ın müthiş kurtarışları ve İbrahim’in art arda golleriyle YDÜ karşılaşmayı 21-18 kazanmayı başardı ve 2015-2016 sezonu şampiyonu oldu.,


Final maçları sonunda düzenlenen ödül töreninde şampiyon olan takımlara kupa ve madalyaları yetkililer tarafından verildi. Karşılaşmadan elde edilen tüm gelir ise sosyal sorumluluk projesi kapsamında Lefkoşa Özel Eğitim Merkezi’ne bağışlandı.

HABER VE FOTOLAR: NECMİ USAL

 

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.