Karamanlı ‘’Bizi Ligden Çekilmeye Mecbur Bırakmasınlar’’

HENTBOL

Derviş Mişon Hentbol Kupasında Gençlik Gücü-UKÜ maçında yaşanan saha içi tartışmaları sonrası 3 sporcusuna ağır cezalar veren Hentbol Federasyonu’nu eleştiren Kulüp başkanı Osman Karamanlı, bu cezaların G.Gücü’nü durdurmak için verilmiş cezalar olarak değerlendirerek, bizi Ligden çekilmeye mecbur bırakmasınlar ve adil olsunlar dedi.

Derviş Mişon Hentbol Kupasında Gençlik Gücü’nün UKÜ ile oynadığı maçın içinde yaşanan bir pozisyon sonrası yaşanan kısa süreli gerginliğin yankıları sürüyor. Gençlik Gücü Başkanı Osman Karamanlı, verilen ağır cezalar sonrası sert açıklamalarda bulundu.

Başkan Osman Karamanlı yaptığı açıklamada, UKÜ maçının oynandığı sırada bir pozisyon sonrası sporcular arasında yaşanan tartışmaların sonucunda Hentbol Federasyonunun Arda Kahraman’a 3 ay, İbrahim Mısırlıoğlu’na 1 ay ve Şemsi Yıldırım’a ise 1 ay ceza vermesinin ardından, Hentbol Federasyonun art niyetli olduğunu belitti.

Karamanlı, isyanımız sadece bu cezalar ile ilgili olmamakla birlikte, birçok kez federasyon tarafından haksızlığa uğradıklarını ancak bu haksızlıklara rağmen başarılarının önüne geçemediklerini söyledi. Karamanlı, adaletin olmadığı bir ortamda Hentbol oynadıklarını ancak sabırlarının taşmak üzere olduğunu söyledi. Başkan Karamanlı, ceza verilmesi konusunda şikayetleri olmadığını ancak yaşanan tartışmaların böyle ağır cezalar gerektirmediğini ayrıca sadece kendilerine bu tür cezaların verilmesinin düşündürücü olduğunu söyledi.

Birçok Kez Hentbol Federasyonu tarafından haksızlıklara maruz kaldıklarını ifade eden Karamanlı, adaletin olmadığı yerde bizimde olmamız doğru olmaz ve bizi ligden çekilmeye mecbur bırakmasınlar dedi.


Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.