Hentbol’da U16 Start Aldı..!

HENTBOL

Hentbol U16’da mücadele dün oynanan 4 karşılaşma ile başlarken, kadınlarda Ozanköy ve DİGEM, erkeklerde ise Özgür Adımlar ve Yükseliş ilk haftanın galipleri oldu.

Hentbol U16 ligi dün Necati Taşkın Spor Salonun’da oynanan 4 karşılaşma ile başladı. Kadınlarda Ozanköy – UKÜ karşısında 13-19 galip gelirken, DİGEM – Şahlan karşısında sahadan 20-14 galibiyetle ayrılan taraf oldu. Erkeklerde yine iki maçın oynandığı günde Özgür Adımlar UKÜ karşısında sahadan 8-39 galip ayrılırken, Yükseliş’de MGA karşısında sahadan 10-19 galibiyetle ayrılan taraf oldu.

Açılış Ozanköy’den

Günün ilk karşılaşmasında kadınlarda UKÜ ile Ozanköy takımları karşı karşıya geldi. İlk devresi 7-6 UKÜ üstünlüğü ile kapanan karşılaşmanın kazananı, 13-19’luk skorla Ozanköy oldu. Ozanköy’de Mutia 9 golle maçın en skorer ismi olurken, Ozanköy lige galibiyetle başladı.

DİGEM galibiyetle başladı

Günün ikinci karşılaşmasında kadınlar mücadelesinde DİGEM ile Şahlan takımlarının karşı karşıya geldiği müsabakanın kazananı 20-14’lük skorla DİGEM oldu. İlk devresini 10-9 önde kapatan DİGEM maçın kazananı olurken, DİGEM’de Hatice 6 golle, Şahlan’da ise Melisa 7 golle ön plana çıkan isimler oldu.

Özgür adımlar farklı başladı

Günün erkekler ilk karşılaşmasında UKÜ ile Özgür Adımlar karşı karşıya geldi. Maçın başından sonuna üstün götürdüğü maçı 8-39’luk skorla Özgür Adımlar kazanırken, Özgür Adımlar’da Hasan 9 golle maçın en skorer ismi oldu.

Yükseliş kayıpsız başladı

Erkekler günün kapanış maçında MGA ile Yükseliş takımları mücadele etti. İlk devresini 4-9 önde kapatan Yükseliş maçın ikinci yarısında da iyi oyununu sürdürerek karşılaşmadan, 10-19’luk skorla ayrılan taraf oldu.

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.