Haspolat İlkokulu gururlu..!

HENTBOL

Spora özel önemin verildiği Haspolat İlkokulu, hentbolda hem lig hem de Federasyon Kupası’nı kazanarak Hentbol Yıldız Kızlar Lig’ine damgasını vuran Uluslararası Kıbrıs Üniversitesi (UKÜ) takımının kadrosundaki birçok sporcuyu yetiştirmenin gururunu yaşıyor.

 






8 kişilk UKÜ takımının, 5 hentbolcusu, Haspolat İlkokulu’ndan yetişti. Özlem, Gülem, Hayat ve Mercan Atay kardeşler ile Sibel Yaşar kardeşler, Haspolat İlkokulu mezunu sporcular olarak, ülke hentbolunda başarıdan başarıya koşuyorlar.

Okul müdür muavin vekili Aysan İsmailoğlu ve Beden Eğitimi öğretmeni Salih Güren’in yetiştirip, ülke sporuna kazandırdığı hentbolcuları, bünyesine katıp onlara imkânlar sunan Uluslararası Kıbrıs Üniversitesi ile güzel bir işbirliği gerçekleştiren Haspolat İlkokulu, öğrencilerinin başarılı olmasını sağlıyor.

Bünyesinden çıkan sporcuların başarılarını, okuldaki diğer öğrencilere örnek göstererek, mevcut öğrencilerini de spora yönlendiren Haspolat İlkokulu öğretmenleri, futbolda da birçok Süper Lig ve Birinci Lig takımında başarıyla forma giyen futbolcular yetiştirdi.

 

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.