Hala Sultan Final Kapısında..!

HENTBOL

Geçtiğimiz yıl Türkiye dördüncüsü olan Hala Sultan İlahiyat Koleji Ortaokul Erkek Hentbol Takımı, bu yıl da Türkiye Finalleri’nde gruptan çıkarak bir kez daha adını son 4 takımın yer alacağı yarı finale yazdırdı.

Türkiye geneli en iyi 8 takımın mücadele ettiği Ortaokullararası (Yıldızlar) Hentbol Türkiye Finalleri’nde ülkemizi temsil eden Hala Sultan İlahiyat Koleji grupta oynadığı üç maçta 2 galibiyet ve 1 mağlubiyetle grup lideri oldu ve adını yarı finale yazdırdı.

Afyonkarahisar’da gerçekleşen Türkiye Finalleri’nde Hala Sultan gruptaki ilk maçında Batman’ı 28-12 ve ikinci maçında Kocaeli’ni 24-22 mağlup ederken üçüncü maçında Ankara’ya 23-20 kaybetse de grup lideri olaral yarı finale yükseldi.

Hala Sultan yarı finalde bugün diğer grubun ikincisi Bingöl ile finale kalma mücadelesi verecek. Temsilcimiz geçtiğimiz yıl Türkiye dördüncüsü olarak tamamladığı Türkiye Finalleri’nde bu yıl finali ve şampiyonluğu istiyor.

Beden Eğitimi Öğretmeni ve Milli Hentbol Antrenörü Bahir Arnal nezaretindeki Hala Sultan geçtiğimiz yıl da KKTC şampiyonu olarak ülkemizi Türkiye’de başarıyla temsil etmişti. İlk olarak Türkiye Yarı Finalleri aşamasını geçen Hala Sultan Türkiye Finalleri’nde de gruptan çıkmış ve son 4 takı arasına kalmıştı. Yarı finali ve üçüncülük maçını kaybeden ekibimiz Türkiye dördüncüsü olarak tarihi bir başarıya imza atmıştı

Hala Sultan bu kez Türkiye’nin en iyi olmak için bugün Bingöl’ü geçerek adını finale yazdırmak istiyor.

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.