Gönyeli’de Şampiyonlar Belli Oldu..!

HENTBOL

2. Kezban Bürüncük Kolozali Plaj Hentbol Anı Turnuvası dün akşam oynanan yarı final ve final karşılaşmaları ile tamamlandı. Turnuvada genç kızlarda Örensel Cyprus Team, genç erkeklerde YDÜ, büyük kadınlarda Pakduş ve büyük erkeklerde Gençlik Gücü şampiyon oldular.

Yükseliş Hentbol İhtisas Spor Kulübü'nün organize ettiği, Başbakanlık Uyuşturucu ile Mücadele Komisyonun himayelerinde, Gönyeli Belediyesi ve KKTC Hentbol Federasyonu’nun katkılarıyla düzenlenen 2. Kezban Bürüncük Kolozali Plaj Hentbol Anı Turnuvası dün akşam oynanan yarı final ve final karşılaşmaları ile tamamlandı.

2 gün boyunca Yükseliş Spor Tesislerinde devam eden turnuvada 4 kategoride toplam 19 takım mücadele etti. 2.Kezban Bürüncük Kolozali Plaj Hentbol Anı Turnuvası’nda genç kızlarda Örensel Cyprus Team, genç erkeklerde YDÜ, büyük kadınlarda Pakduş ve büyük erkeklerde Gençlik Gücü şampiyon oldular.

Turnuvada dereceye giren takımlara ödüllerini Başbakan Ersin Tatar, Hentbol Federasyonu Başkanı Bahadır Ayhan, Uyuşturucu ile Mücadele Komisyonu Başkanı Hasan Karaokçu ve merhume Kezban Bürüncük Kolozali’nin ailesi takdim ettiler.

Turnuvada genel sıralama şöyle oldu:

Genç Kız

1.Örensel Cyprus Team

2.DİGEM B

Genç Erkek

1.YDÜ

2.Yükseliş

Büyük Kadın

1.Pakduş

2.Asbestos Seyahat

Büyük Erkek

1.Gençlik Gücü

2.Yükseliş A

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.