Goller Yeni Boğaziçi Plajı’nda Atılacak..!

HENTBOL

Yeniboğaziçi Belediyesi Plaj Hentbol Turnuvası yarın başlıyor. 2 gün sürecek turnuva 4 kategoride 20 takımın katılımı ile gerçekleşecek.

Hentbol Federasyonu ile Yeni Boğaziçi Belediyesi’nin ortak organizasyonu olan Yeni Boğaziçi Belediyesi Plaj Hentbol Turnuvası yarın başlıyor. Cumartesi ve Pazar olmak üzere turnuva 2 gün sürecek. Her yıl olduğu gibi bu yıl da Yeni Boğaziçi Pulya Festivali kapsamında gerçekleşecek olan turnuva bu sezonun ilk plaj hentbol turnuvası özelliğini taşıyor.

Yeni Boğaziçi Belediyesi Plaj Hentbol Turnuvası büyük kadın, büyük erkek, genç kuz ve genç erkek olmak üzere toplam 4 kategoride gerçekleşecek. Daha önce Hentbol Federasyonu tarafından yapılan açıklamada büyükler kategorisinde yaş sınırı olmadığı, gençler kategorisine ise 2000 doğumlu ve daha küçük yaştaki sporcuların katılabileceği, ayrıca gençler kategorisinde katılım ücreti alınmayacağı, sadece büyükler kategorisinde katılacak takımlardan 250 TL katılım ücreti alınacağı ve büyükler kategorisinin para ödüllü olacağı belirtilmişti. Bugün sona eren kayıtlar sonunda turnuvaya toplam 20 takım kayıt yaptırdı.

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.